رفتن به محتوای اصلی
حجت‌الاسلام والمسلمین خسروپناه مطرح کرد؛

آسیب‌های ماهواره و اینترنت تبیین شود

تاریخ انتشار:
عضو هیات امنا دفتر تبلیغات اسلامی گفت: متأسفانه شبکه‌های ماهواره‌ای به‌دنبال تزلزل بنیان خانواده‌ها هستند چنانچه امروز مشاهده می‌کنیم در کشورهای اروپایی این کانون به شدت فلج شده است.
حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، عضو هیات امنا دفتر تبلیغات اسلامی در مراسم جشن سالروز میلاد امام رضا(ع) که در حرم حضرت سیدعلاءالدین حسین(ع) شیراز برگزار شد، گفت: در قرنی زندگی می‌کنیم که در تمام اطراف ما مملو از انحرافات است و البته کسانی‌که این انحرافات را به‌وجود می‌آورند، خودشان بیشتر آسیب می‌بینند. رسانه‌ها همچون تیغ دو لبه هستند
وی به ابزارهای جنگ نرم اشاره کرد و افزود: یکی از این ابزارها کتاب‌های رمان است که تلاش می‌کنند به‌وسیله این داستان‌ها مکاتب انحرافی را به ذهن جوانان القا کنند بعضاً مسائلی چون پوچی دنیا و زندگی و یا راحت جلوه دادن روابط دختر یا پسر.
حجت‌الاسلام والمسلمین خسروپناه دنیای امروزی را دنیای رسانه، ماهواره و اینترنت دانست و گفت: این رسانه‌ها در واقع مانند کارد هستند که اگر به دست اهل آنها بیفتد مفید خواهند بود در غیر این صورت مضر است، به‌عنوان مثال متأسفانه در کشور ما از اینترنت 75 درصد استفاده ناصحیح و تنها 25 درصد استفاده علمی می‌کنند در صورتی که بسیار می‌توان از این فضاهای مجازی استفاده‌های مفیدی کرد. رییس مؤسسه حکمت و فلسفه ایران ابراز کرد: متأسفانه شبکه‌های ماهواره‌ای به‌دنبال تزلزل بنیان خانواده‌ها هستند چنانچه امروز مشاهده می‌کنیم در کشورهای اروپایی این کانون به شدت فلج شده است و وقتی نظام خانواده مختل شد، جامعه آسیب می‌بیند.
وی تأکید کرد: باید آسیب‌های ماهواره و اینترنت را همانند آسیب‌های مواد مخدر به‌خوبی برای مردم تبیین کرد چنانچه امروزه همگان آسیب مواد مخدر را درک کرده‌اند.
حجت‌الاسلام والمسلمین خسروپناه با بیان اینکه دنیای امروزی با دنیای 20 سال پیش متفاوت است، گفت: امروز بیش از گذشته به اهل بیت(ع) و معارف آنان نیاز داریم و باید بیش از گذشته در مکتب آنان شاگردی کنیم.
رییس مؤسسه حکمت و فلسفه ایران اظهار کرد: نیاز به اهل بیت(ع) تنها به این نیست که در جوار مضجع شریف آنان رفته و از آنان حوایج مادی را طلب کنیم، بله درست است که باید به آنان متوسل شد و آنان به اذن الهی پاسخ ما را دهند اما باید به اصل و اساس و فلسفه این زیارت‌ها هم توجه کنیم.
وی تأکید کرد: از هر چیزی مهم‌تر این است که در این عصر که از همه هجمه‌های فرهنگی علیه دین و ایمان مسلمانان قرار گرفته است، شاگرد مکتب اهل بیت(ع) شویم و از این مکتب درس فراگیریم و باید معارف امام رضا(ع) را آموخته و سبک زندگی رضوی را پیشه خود کنیم تا از این هجمه‌ها رهایی یابیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین خسروپناه در ادامه سخنان خود به فضایل امام رضا(ع) اشاره کرد و گفت: یکی از فضایل امام رضا(ع) عبادت و اقامه نماز، شب‌زنده‌داری و سحر را درک کردن بود و از اینجا باید به اهمیت نماز پی ببریم چنانچه مشاهده می‌کنیم که اگر نماز در زندگی کنار گذاشته شود، ماهواره و فضاهای مجازی اثرات مخرب خود را بر زندگی انسان اعمال می‌کند.
وی بر لزوم توجه به نماز جماعت اول وقت به جماعت تأکید کرد و گفت:‌ همچنین یکی از مواردی که در دین اسلام مذموم است بیکاری است و اهمیت کار و تلاش به حدی است که اگر کسی در حین کار کردن از دنیا برود، اجر شهید را دارد.
رییس مؤسسه حکمت و فلسفه ایران فضیلت دیگر امام رضا(ع) را انس با قرآن دانست و گفت: امام رضا(ع) هر سه روزی قرآن را ختم می‌کرد؛ بنابراین ما هم می‌توانیم انس با قرآن داشته باشیم و روزانه حداقل یک صفحه از قرآن را تلاوت کنیم.
وی به حدیثی از امام رضا(ع) اشاره کرد و گفت: همانطور که آن حضرت فرمودند قرآن کریم حبل‌الله متین است و یک طرف این ریسمان به خداوند است و اگر طرف دیگر را ما بگیریم محال است منحرف شویم؛ از این رو امام رضا(ع) توصیه می‌فرماید که قرآن را با معنا و محتوای آن بخوانیم.
حجت‌الاسلام والمسلمین خسروپناه از فضایل دیگر امام رضا(ع) را زهد و ساده‌زیستی عنوان کرد و گفت: انسان هر میزان که هم دارای تمکن مالی باشد باید مراقب باشد تا دچار تجمل‌گرایی نشود و ساده‌زیستی انسان را از انحراف و تهاجم فرهنگی مصون می‌دارد.
رییس مؤسسه حکمت و فلسفه ایران با بیان اینکه فضیلت دیگر امام رضا(ع) ارج نهادن به انسان‌ها و حفظ کرامت انسانی است، گفت: باید این مسأله را از امام رضا(ع) فراگیریم و مروت انسان‌ها را نگه داریم و هیچگاه خود را برتر از کسی ندانیم؛ بنابراین باید نسبت به همسایگان و دیگران اهل تکریم باشیم.
وی آخرین فضیلت امام رضا(ع) را امر به معروف و نهی از منکر دانست و گفت: ما نه تنها باید مراقب خود باشیم بلکه باید مراقب خانواده و خویشاوند خود نیز باشیم و انصاف و عدالت را نیز مراعات کنیم./*

افزودن دیدگاه جدید

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.