رفتن به محتوای اصلی
حجت الاسلام والمسلمین واعظی تشریح کرد:

فعالیت های دفتر تبلیغات اسلامی در عرصه تبلیغ

تاریخ انتشار:
رییس دفتر تبلیغات اسامی حوزه علمیه قم گفت: اعزام سالیانه 12 هزار مبلغ به سراسر کشور در موسم تبلیغی، انتشار ره توشه ویژه مبلغان و مبلغات، حمایت از 400 گروه تبلیغ سنتی و 200 گروه تبلیغی فعال در فضای مجازی...

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین احمد واعظی درلدیدار نخبگان تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با آیت الله نوری همدانی اظهار داشت: نخبگان تبلیغی این دفتر در کنار امر خطیر تبلیغ، عمدتا به تدریس درس خارج یا سطوح عالی و یا در دانشگاه ها مشغول هستند و اهل تألیف و تحقیق می باشند که در کنار افاضاتی که در حوزه می کنند، در این دفتر در طول سال در 31 استان کشور حسب نیازهای موجود از وجودشان بهره مند می شویم.
وی گفت: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم جدای از استان هایی که شعبه دارد، در نقاط دوردست و مرزی کشور در بیش از 10 استانی که تلفیقی است، از این مبلغان نخبه استفاده می کند.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با اشاره به تعداد مبلغان اعزامی از سوی این دفتر تصریح کرد: در سال های ابتدایی حضور بنده، حجم اعزام ها در ایام موسم تبلیغ، حدود 5 هزار نفر بود اما اکنون به مرز 12 هزار نفر رسیده است. از دیگر فعالیت های تبلیغی این دفتر ، تهیه ره توشه های تبلیغی است که برای مبلغات ره توشه متناسب با فضای تبلیغی آنها و برای مبلغین ره توشه تبلیغی دیگری تهیه می شود.
وی افزود: از ظرفیت برخی از مبلغان نخبه دفتر تبلیغات اسلامی برای غنابخشی به محتوای این ره توشه های تبلیغی استفاده می کنیم. این ره توشه ها تنها برای مبلغین اعزامی دفتر تبلیغات اسلامی نیست بلکه تمامی مبلغین کشور از آن استفاده می کنند شاید نزدیک به 15 هزار نسخه کاغذی و بیش از این مقدار نسخه الکترونیک آن در سایت این دفتر بارگزاری می شود و توسط مبلغین سراسر کشور دانلود و مورد استفاده قرار می گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین واعظی به گروه های تبلیغی پرداخت و اظهار داشت: یکی از اقدامات مؤثر در امر تبلیغ در دفتر تبلیغات اسامی، حمایت از گروه های تبلیغی است. در حال حاضر این دفتر تقریبا 400 گروه تبلیغی دارد که هر گروه به صورت جمعی وارد منطقه خاصی می شوند و حتی نوع تبلیغ آنها خاص است و به عنوان مثال در بیمارستان ها و یا کمپ های ترک اعتیاد تبلیغ می کنند که این گروه ها ثبت و به کار آنها نظارت شده و توسط این دفتر در ایام تبلیغی و در طول سال پشتیبانی می شود.
وی درباره حمایت از گروهای تبلیغی فعال در فضای مجازی گفت: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم نزدیک 200 گروه مبلغینی که توانایی فعالیت در فضای مجازی دارند را پشتیبانی می کند و این پشتیبانی اعم از آموزش، امکانات اینترنتی و امثال ذلک است که بتوانند بیشتر انجام وظیفه کنند.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: این دفتر با ستاد تفسیر نیز مرتبط است و برخی از جمع حاضر که در کنار تبلیغ، توانایی برگزاری جلسات تفسیر قرآن را دارند، در هر موسم تبلیغی قریب به هفتاد نفر از مبلغان را به 31 استان اعزام می کنیم که در کنار تبلیغ رسمی، کرسی تفسیر قرآن به خصوص در ماه مبارک رمضان را داشته باشند که به این وسیله فرهنگ قرآنی نیز در سطح کشور اشاعه پیدا کند.
وی افزود: در مسأله آسیب های اجتماعی نیز ورود کرده ایم و کارگاه ها و آموزش های خاصی در زمینه طاق، اعتیاد و آسیب های اجتماعی برای مبلغین برگزار و سپس آنها را به آن مناطق آسیب پذیر اعزام می کنیم که با مشاوره ها و حضور تبلیغی خودشان بتوانند قدری از این آلام آسیب های اجتماعی را بکاهند.

افزودن دیدگاه جدید

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.