رفتن به محتوای اصلی
حجت الاسلام والمسلمین رجبی با نگاهی به منشور روحانیت مطرح کرد؛

طلبه‌ای که دین را از سیاست جدا بداند اسلام را درک نکرده است

تاریخ انتشار:
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در خصوص منشور روحانیت گفت: جامعه مدرسین، اساتید، مسئولین و طلاب حوزه باید برای همیشه این منشور را نصب‏ العین خود قرار دهند؛ از این پیام در می‌یابیم طلبه‌ای که دین را از سیاست جدا بداند اسلام را درک نکرده است.
رجبی

به گزارش بلاغ حجت‏ الاسلام والمسلمین محمود رجبی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم درگفت‏وگو با رسا، در آستانه سالروز صدور پیام امام خمینی(ره) معروف به منشور روحانیت، گفت: روحانیت از جهات مختلف باید در نظام، جایگاهش را حفظ کند و در عمل نیز خود و آثار مهم خود برای جامعه را به منصه ظهور برساند.

وی در ادامه افزود: امام خمینی(ره) روحانیت را به عنوان رهبر معنوی جامعه معرفی می‏کند زیرا این روحانی است که با شناخت دقیق از مبانی اسلامی از جمله معارف قرآنی و روایی مشکلات جامعه را حل و فصل می‏کند.

استاد حوزه علمیه قم پیام امام خمینی(ره) را تنبهی برای روحانیون خواند و اظهار داشت: ایشان با بیان این منشور روحانیون را برای حفظ و درک وظایف خود دعوت می‏کند و چون این پیام برخواسته از درایت حکیمانه و وابسته به مبانی دینی است همچنان زنده و موثر خواهد بود.

وی منشور روحانیت را تبیین وظایف روحانیت از دیدگاه امام خمینی(ره) خواند و ابراز داشت: جامعه مدرسین حوزه، اساتید حوزه، مسوؤلان و طلاب باید برای همیشه این منشور را نصب‏ العین خود قرار دهند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به تأکید امام خمینی(ره) مبنی بر حفظ وحدت در بین روحانیون و طلاب گفت: امام خمینی(ره) وحدت در بین مذاهب، مردم، حوزه و دانشگاه و همچنین طلاب و روحانیون را از مهمترین مسائل جامعه می‏‌دانستند زیرا این را به خوبی می‏‌دانستند که برای تشکیل تمدن اسلامی باید وحدت در همه اقشار وجود داشته باشد.

وی با اشاره به دومین وظیفه روحانیت از نگاه امام خمینی(ره) تأکید کرد: پیوند دین و سیاست یک اصول و مسأله استراتژی اسلامی است نه یک مسأله فقهی، فرعی و روحانی؛ طلبه‏ ای که دین را از سیاست جدا بداند از دین اسلام چیزی را درک نکرده است.

حجت‏ الاسلام والمسلمین رجبی با اشاره به بخش سوم منشور روحانیت خاطر نشان کرد: حوزه برای کمک به قوه قضائیه و در راستای پیام امام خمینی(ره) کارهای بسیاری را کرده است اما هنوز راه نرفته بسیار است و این نیاز به فعالیت اجرایی روحانیت در جامعه بسیار جدی است و حذف روحانیت از فعالیت‏های اجرایی تفکری باطل است.

وی در پایان گفت: روحانیت در طول تاریخ حامل امانت وحی، و نابود گر مستکبران و سلاطین جهان بوده و امروز نیز در همان مسیر باقی است زیرا تفکر و روحیه مبارزه علیه طاغوت و مستکبران از قرآن سرچشمه می‏گیرد و روحانیت با قرآن و سنت عجین شده است.

افزودن دیدگاه جدید

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.