آرامش بشریت با ظهور منجی میسر خواهد شد

به گزارش خبرنگار بلاغ، حجت الاسلام و المسلمین علی عباس زاده رئیس اداره امور تبلیغ نخبگان معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی در نشست هم اندیشی نخبگان تبلیغی که با موضوع «مهدویت و فرهنگ انتظار» برگزار شد مطالبی را بیان کرد.
حجت الاسلام و المسلمین عباس زاده در ابتدای سخنان خود با ذکر روایتی از پیامبر اکرم (ص) که فرمودند: "افضل اعمال امتی انتظار الفرج" به اهمیت انتظار منجی موعود در تمامی ادیان اشاره کرد و بیان داشت: در تمامی ادیان، شخصیت منجی موعود در جایگاهی ممتاز واقع شده است، اما اسلام در رأس این ادیان آسمانی، ویژگیهای منحصر به فردی برای منجی عالم در نظر گرفته است.
وی با بیان ویژگیهای منجی دوران آخرالزمان از دیدگاه اسلام و به ویژه شیعه، اظهار داشت: منجی موعود از ویژگیهای مثبت انسانی برخوردار بوده و برگزیده از سوی خدای متعال است. عصمت، واسطه فیض الاهی، دریچه نزول مواهب و برکات خداوند، محور هستی و باعث آرامش نظام هستی از جمله شاخصههای برجستهای است که در مکتب شیعه به حضرت ولی عصر (عج) منسوب شده است. در سایر ادیان و فرق نیز همواره از عظمت و شکوه منجی سخن به میان آمده است.
رئیس اداره امور تبلیغ نخبگان در ادامه به ادعای نحلهها و مکاتب مختلف در زمینه اداره جهان اشاره کرد و گفت: عدهای از روشنفکران با وجود پیشرفتهای علمی و تکنولوژیکی و داشتن برنامههایی همچون تدوین منشور حقوق بشر، جهان امروزی را بینیاز از وابستگی به حکمرانی دینی و بحث انتظار دانستهاند.
حجت الاسلام عباس زاده تأکید کرد: جهان نیاز جدی به یک منجی دارد و تنها منجیای که از طرف خدای متعال باشد، میتواند آسایش و آرامش را به مردم دنیا بیاورد. روشنفکران در این اواخر به خوبی متوجه شدهاند که برنامههای سازمان ملل برای دفاع از مظلومان نیست و در اختیار قدرتهای استکباری قرار دارد.
رئیس اداره امور تبلیغ نخبگان در ادامه سخنان خود بیان کرد: با توجه به روایت امام صادق (ع) "اللهم عرفنی نفسک ...فانک ان لم تعرفنی حجتک، ظللت عن دینی"، ضرورت شناخت امام زمان (عج) دارای اهمیت بالایی است.
وی با اشاره به روایت نبوی (ص) "من مات ولم یعرف امام زمانه مات میته جاهلیه" اظهار داشت: هرکس بمیرد و امام زمانش را نشناسد در حالت جهل از دنیا رفته است.
حجت الاسلام عباس زاده گفت: زندگی انسانی که جاهلانه باشد و هدفش فقط دنیاطلبی و وابستگی به مواهب مادی باشد، مرگش نیز جاهلانه خواهد بود؛ یعنی همان "ظللت عن دینی". در مقابل، اگر زندگی با معرفت و شناخت باشد، مرگ انسان نیز ادامه حیات دنیوی او، جاودانه، معقول و با معرفت خواهد بود.
رئیس اداره امور تبلیغ نخبگان در پایان بیان کرد: منتظر واقعی کسی است که امام خود را بشناسد و چشم به راه او باشد و زندگی خود را طبق رضایت امامش تنظیم کند و آماده ظهور و استقبال از منجی باشد.
افزودن دیدگاه جدید