ویژگی های زن تراز اسلامی بر اساس ابعاد شخصیتی دختر رسول خدا
به گزارش بلاغ به نقل از رسا، حجت الاسلام سید غلام عباس موسوی، مدیر کل امور مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی قم، ضمن تبریک ایام ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) به توصیف ویژگی های زن تراز اسلامی بر اساس ابعاد شخصیتی دختر رسول خدا(ص) پرداخت.
وی اظهار داشت: حضرت فاطمه زهرا(س) از معدود و محدود بانوان سرآمد عالم در تمام اعصار است؛ ایشان نگین صدف والا و بالایی است که نمونه دیگری برایشان متصور نیست.
مدیر کل امور مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی قم ادامه داد: تنها دختر رسول مهربانی از لحاظ خلقت و خلق بی نظیر و بی همتا است به طوری که اگر امیر مؤمنان حضرت علی(ع) وجود نداشتند، کفو و همسری برای حضرت زهرا(س) پیدا نمی شد.
وی خاطرنشان کرد: حضرت صدیقه طاهره(س) از حیث خلقت، اخلاق، کمالات، تربیت، پرورش، عبادت و زهد و تقوا بی همتا و بی نظیر است؛ ایشان موهبتی الهی برای پیامبر اکرم(ص) و مسلمانان و عالمیان هستند.
حجتالاسلام موسوی عنوان کرد: حضرت فاطمه زهرا(س) یک چراغ هدایتگر پر فروزان و پر فروغی است که برای همگان راهنمای سرمد و عملی بوده و عنوان کوثر قرآن را به خود اختصاص داده است.
وی ابراز کرد: پروردگار متعال در جواب اهانت های فراوانی که به رسول گرامی اسلام(ص) روا شد، حضرت فاطمه زهرا(س) را به ایشان عطا کرد تا پاسخ دندان شکنی به یاوه گویان و اهانت کنندگان باشد.
توصیف خدا از فاطمه زهرا(س)
مدیر کل امور مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی قم افزود: خدای متعال در قرآن کریم از دختر رسول خدا(ص) با وصف «کوثر» یاد می کند؛ این در حالی است که برای هیچ کس دیگری چنین تعبیر بالایی از سوی خداوند متعال نیامده است.
وی تأکید کرد: خدای حق تعالی در سوره مبارکه کوثر با عبارت «فصل لربک والنحر» به رسول خدا دستور می دهد تا به میمنت میلاد فاطمه زهرا(س) شتری را قربانی کرده و نماز شکر به جای آورد؛ در حالی که برای تولد سایر کودکانی که در اسلام متولد می شوند، دستوری بیشتر از قربانی کردن یک گوسفند نداریم.
حجتالاسلام موسوی خاطرنشان کرد: حضرت فاطمه زهرا(س) در بعد تربیتی یک انسان سرآمد است که توانسته است، انوار قدسیه ای همچون حسن(ع) و حسین(ع) و زینب کبری(س) را تربیت کند و آن ها سرداران و امامان و جلوداران مکتب تشیع باشند.
شیوه تربیت فرزند از مهمترین ویژگی های حضرت زهرا
وی اضافه کرد: بعد مهم زندگی حضرت زهرا(س) که می تواند برجسته شده و در زندگی ما نقش جدی ایفا کند، شیوه تربیت فرزند ایشان است که نتیجه آن را در شخصیت های بسیار بزرگواری می توان دید.
مدیر کل امور مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی قم ادامه داد: تقوا و پرهیزگاری و خشوع، خضوع و اخلاص در عبادت، بخشی از ویژگی های برجسته حضرت فاطمه زهرا(س) است؛ همچنین ایثارگری و فداکاری ایشان در راستای کمک به فقرا از دیگر ویژگی های ایشان است.
وی تأکید کرد: دختر رسول خدا(ص) به حدی حامی ولایت بود تا این که جان خود را فدای این مهم کرد؛ این روحیه نیز از دیگر ویژگی های بسیار پر اهمیت حضرت فاطمه زهرا(س) است.
سبک همسرداری دختر رسول خدا
حجت الاسلام موسوی با اشاره به سبک همسرداری دختر رسول خدا(ص) عنوان کرد: حضرت فاطمه زهرا(ص) حتی برای یک بار هم به عنوان همسر، درخواست و تقاضایی از حضرت علی(ع) نکرد تا نکند ایشان را شرمنده سازد.
وی با بیان این که صدیقه طاهره(س) هیچگاه همسر خود را تحت فشار مسائل مادی قرار نداد، گفت: امروزه بانوان باید در نظر بگیرند که همواره کمک حال همسران خود باشند و هیچ گاه آن ها را تحت فشار قرار نداده و آنان را وادار به وام گرفتن نکنند.
مدیر کل امور مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی قم تصریح کرد: زنان باید در زندگی قناعت داشته باشند همان طور که فاطمه زهرا(س) هنگام ازدواج با امیر مؤمنان(ع) هیچ گاه منزل و اسباب و اثاثیه، اسب و شتر خاصی درخواست نکرد و تنها به شخصیت و وجود با عظمت حضرت علی(ع) اهمیت می داد.
وی خاطرنشان کرد: دختر رسول خدا(ص) بارها از بهبودی زندگی خود کوتاه آمد و با فداکاری افطار و لباس ضروری خود را به فقیر اهدا می کرد.
حجت الاسلام موسوی در پایان گفت: همسرداری و نقش تربیتی حضرت فاطمه زهرا(س) دو بعد برجسته و مهمی هستند که در هر عصری می توان از آن دو بعد استفاده کرد و درس گرفت
افزودن دیدگاه جدید