رسیدگی به وضع نیازمندان وظیفه ثروتمندان است
به گزارش بلاغ به نقل از رسا، حجت الاسلام سید حسین حسینی قمی کارشناس دینی رسانه ملی در زائران و مجاوران حرم حضرت معصومه(س) در شبستان امام خمینی(ره) با بیان این که جامعه نیاز به آشتی با نهج البلاغه دارد، گفت: متأسفانه امروزه نسبت به فراگیری معارف و آشنایی با کلام و سخنان امام علی(ع) اهتمام ورزیده نمی شود.
وی با اشاره به شماره 372 از کلمات قصار امام علی(ع) افزود: حضرت در این سخن حکمت آمیز خطاب به جابر بن عبدالله انصاری می فرماید که قوام دین و دنیا و پایه های سعادت بر چهار رکن تعلیم، تعلم، تقسیم عادلانه ثروت و صبر بر گرفتاری و مشکلات است.
این مبلغ دینی با بیان این که عالمان باید از علم خود استفاده کرده و به آن عمل کنند، اظهار داشت: اگر مردم عمل کردن علما را مشاهده نکنند، انگیزه ای برای پیروی از آنان و تبعیت از دستورات دینی نخواهند داشت؛ در همین زمینه امام صادق(ع) می فرماید که مردم را با عمل خود به دین دعوت کنید.
وی با اشاره به این که در طول تاریخ آنچه که ایمان مردم را حفظ کرده عمل عالمان دینی است، ادامه داد: امام صادق(ع) می فرماید که اگر عالمان دینی به دانسته های خود عمل نکنند، موعظه آن ها بر جان مردم نخواهد نشست.
حجت الاسلام حسینی قمی عمل کردن علما به دانسته هایشان را سبب حفظ و بقای دین دانست و ابراز داشت: امروزه یکی از مشکلاتی که در جامعه وجود دارد این است که مردم نسبت به کسب معارف دینی و فراگیری مسائل گوناگون بی رغبت هستند.
وی در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: وظیفه ثروتمندان رسیدگی و احسان نسبت به نیازمندان است، اگر ثروتمندان چنین کاری نکنند بخل کرده و حساب آخرتشان سنگین می شود؛ انسان باید بداند که نسبت به خویشان و نزدیکان خود وظیفه دارد.
کارشناس دینی رسانه ملی خاطرنشان کرد: صله رحم محصور در احوالپرسی و سرکشی نمی شود بلکه ما وظیفه داریم که گرفتاری ها و مشکلات نزدیکان خود را بر طرف کنیم، اگر انسان های ثروتمند وظایف خود را در قبال مال خود انجام دهند دین را یاری کرده و سبب ابقا آن می شوند.
افزودن دیدگاه جدید