سبک زندگی، با توجه به آموزه های نهجالبلاغه اصلاح می شود/ طلاب پیشتاز ترویج سیره علوی باشند
به گزارش بلاغ به نقل از رسا، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان، بر اهمیت توجه به آموزه های نهج البلاغه تأکید کرد و گفت: بسیاری از مشکلات اجتماعی به دلیل بی توجهی به سنت اهل بیت(علیهم السلام) به ویژه امیرمؤمنان(علیه السلام) است.
وی با اشاره به فراز هایی از نهج البلاغه تصریح کرد: کلمه به کلمه این سخنان گهربار درس زندگی است که بسیار زیبا و فصیح بیان شده است.
وی به ویژگی های سید رضی گرد آوردنده نهج البلاغه اشاره کرد و گفت: سید رضی و سید مرتضی از علمای بزرگ شیعه هستند و سید رضی انسانی ادیب بود، از این رو در جمع آوری جملات و خطبه های حضرت علی(علیه السلام) به جنبه بلاغت و فصاحت آن بسیار توجه داشته و از این رو نام کتاب را نهج البلاغه یعنی سیره خوب صحبت کردن گذاشت.
عضو مجلس خبرگان رهبری ترویج سیره نهج البلاغه را در جامعه ضروری دانست و افزود: برای فهم و ترویج فرهنگ علوی و آموزه های نهج البلاغه باید روحانیان پیشتاز باشند.
وی حفظ نهج البلاغه را به همه طلاب توصیه کرد و گفت: امید است در آینده با توجه بیشتر به سیره امیرمؤمنان(علیه السلام) طلاب بیشتری حافظ و عامل به قرآن و نهج البلاغه داشته باشیم.
آیت الله طباطبایی نژاد تصریح کرد: متأسفانه تاکنون در استان اصفهان فعالیت هایی که در خصوص نهج البلاغه انجام می گرفت، پراکنده بود که به فضل الهی با تأسیس بنیاد نهج البلاغه امید است فعالیت های بیشتر و بهتری در سطح استان صورت پذیرد.
وی از راه اندازی کتابخانه معظم و تخصصی امیرمؤمنان(علیه السلام) و نهج البلاغه خبر داد و گفت: با راه اندازی این کتابخانه محققان و پژوهشگران دانشگاهی و حوزوی می توانند از دریای بی کران آموزه های علوی بهره مند شوند.
نماینده ولی فقیه در استان تأکید کرد: نباید فعالیت های مربوط به نهج البلاغه معطوف به مکان شود اما باید با تربیت مربیان مجرب نهج البلاغه و اعزام به مساجد و مدارس مختلف خدمتی شایسته به فرهنگ علوی داشته باشیم.
وی دوری از تجملات و تشریفات را از آموزه های نهج البلاغه دانست و گفت: حضرت علی(علیه السلام) فرمانداران خود را به دوری از تشریفات توصیه می کردند از این رو هر چه در سفره هایتان غذا ها بیشتر شود، از فرهنگ علوی دورتر می شوید.
آیت الله طباطبایی نژاد خاطرنشان کرد: این مرکز باید فرصت و بستر را برای ترویج فرهنگ نهج البلاغه و بهره گیری از این کتاب الهی را در بخش های مختلف جامعه فراهم کند که در این خصوص روحانیان همکاری خوبی می توانند داشته باشند.
افزودن دیدگاه جدید