نشست هم اندیشی مبلغان فعال فضای مجازی

به گزارش خبرنگار بلاغ به همت اداره تبلیغ مجازی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی، نشست هم اندیشی مبلغان فعال فضای مجازی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، روز پنج شنبه در سالن جلسات ساختمان معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار گردید.
مبلغان در این جلسه با ارائه نظرات و پیشنهادات خود به اهمیّت و ضرورت حضور طلاب جهت تبلیغ معارف دینی در فضای مجازی تاکید کردند و ضمن تشکر از اقدامات دفتر تبلیغات در این راستا، خواستار حمایت بیشتر و جدّی تری در این زمینه شدند.
ضرورت شکل گیری گروه ها و انجمن هایی از طلاب فعّال در حوزه فضای مجازی با برگزاری نشست های مستمر جهت تبادل نظر و اقدام مشترک، از دیگر موارد مورد بحث در این نشست بود.
همچنین مدیر تبلیغ مجازی اداره کل اطلاع رسانی و تبلیغ نوین دفتر تبلیغات اسلامی ضمن ارائه گزارش از فعالیت های صورت گرفته به تشریح برنامه های پیش روی این اداره جهت فراهم ساختن زمینه برای فعالیت بهتر طلّاب و حمایت بیشتر از مبلغان اشاره کرد.
در پایان این نشست نیز از مبلغان نمونه تقدیر و تشکر بعمل آمد.
افزودن دیدگاه جدید