ابراز محبت واقعی نسبت به اهل بیت علیهم السلام پیروی از سبک زندگی آنهاست
به گزارش بلاغ به نقل از رسا، حجت الاسلام و المسلین ناصر رفیعی عضو هیأت علمی جامعة المصطفی(صلی الله علیه و آله و سلم)، در هیأت رزمندگان اسلام قم که در گلزار شهدا این شهر برگزار شد، به بیان سیره اصحاب امام حسین(علیه السلام) پرداخت و گفت: نافع بن هلال یکی از اصحاب خاص امیرالمؤمنان(علیه السلام) بود و در مسیر به سپاه امام حسین(علیه السلام) پیوست و در کربلا چند مرتبه برای لشکریان سیدالشهدا(علیه السلام) آب آورده بود.
حجت الاسلام و المسلمین رفیعی بیان کرد: اصحاب امام حسین(علیه السلام) در شب عاشورا درباره دفاع از ایشان سخنی بیان کردند و هلال این چنین گفت: به خدا قسم ما از مرگ نمی ترسیم، با آگاهی، بصیرت و نیت خالص به میدان کارزار آمدیم، با هر گروهی که با شما موافق باشد همراه هستیم و هر جریانی که با شما مخالف باشد، دشمن هستیم.
وی به پیام ها سخنان هلال بن نافع در شب عاشورا اشاره کرد و گفت: فردی که از مرگ نترسد هیچ تهدیدی بر آن تأثیرگذار نیست، در روایتی آمده است که اصحاب و یاران امام حسین(علیه السلام) از جان باختگان بوده اند، اما تفکر شکست لشکریان دشمن داشتند.
عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه(صلی الله علیه و آله و سلم) ابراز کرد: هر اعتقادی که از روی علم و آگاهی کسب شود، به یقین در انسان تبدیل می شود و شبهه افکنی دشمنان در این فرد تأثیر نمی گذارد.
حجت الاسلام و المسلمین رفیعی عنوان کرد: نافع ابن هلال هم تیرانداز و شمشیرزن بود و 12 فرد به نام لشکریان یزد را با تیر کشت و بسیاری را با شمشیر کشته و مجروح کرد و در میدان جنگ توسط لشکریان عمر سعد دستگیر شد و توسط شمر به شهادت رسید، وی در زمان شهادتش گفت که خدا شکر بدترین آدم مرا می کشد.
استاد حوزه و دانشگاه در ادامه سخنانش به رجز خوانی نافع بن هلال در کربلا اشاره کرد و گفت: وی چنین رجزی را خواند من جوانی از اهل یمن و از قبیله بجیله هستم، آیین من آیین حسین(علیه السلام) و علی(علیه السلام) است.
وی در ادامه سخنانش به پیام این رجز را تولی و تبری دانست و گفت: هر فردی که از مکتبی پیروی می کند، اعتقادات و اندیشه، شخصیت ها و بزرگان مکتب، عملکرد و رفتارهای آن ها را دوست دارد و از آنان تبعیت می کند.
عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه(صلی الله علیه و آله و سلم) اظهار داشت: امام سجاد(علیه السلام) در دعایی فرمود است که خداوندا سه حب به من اعطا کن که نخست تو را دوست داشته باشم و حبی که افرادی که تو را دوست دارند، دوست بدارم و کارهای نزد تو مرا محبوب می کند دوست داشته باشم.
حجت الاسلام و المسلمین رفیعی با بیان اینکه اعتقاد داشتن به اندیشه صحیح و انجام صحیح عمل و دوست داشتن بزرگان دین سه رکن اساسی اسلام است، گفت: فردی که محبت به خدا و اهل بیت(علیه السلام) را ابراز می کند باید عمل و سیره آن ها را الگوی زندگی خویش قرار دهد.
استاد حوزه و دانشگاه ابراز کرد: امام حسن عسکری(علیه السلام) فرموده است که شیعه فردی است که از اعمال ما پیروی می کند و فردی که از اعمال ما پیروی نمی کند از شیعیان ما نیست.
عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه(صلی الله علیه و آله و سلم) اظهار داشت: فردی نزد پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) آمد و گفت که آخرت چه زمانی برپا می شود؛ رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم) در پاسخ فرمود برای آخرت چه آماده کردی وی جواب داد هیچ چیزی آمده نکردم و اما شما را بسیار دوست دارم؛ پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود که مردم با هر چیز دوست دارند محشور می شود.
استاد و حوزه و دانشگاه ابراز کرد: در قیامت هر مکتبی با رهبران خویش محشور می شوند، بنابراین شیعیان با ائمه اطهار(علیهم السلام) در صحنه قیامت حاضر می شوند، که در منابع اهل سنت درباره کرامت و بزرگی آن ها مطالب بسیاری وجود دارد و برخی از مذهب ها با افرادی محشور می شوند که در کتاب های خودشان در مذمت آن ها مطالب بسیاری آمده است.
وی با بیان اینکه طبق روایات مردم در دوست داشتن ائمه اطهار(علیهم السلام) به سه دسته تقسیم می شوند، گفت: دسته اول در ظاهر اهل بیت(علیهم السلام) را دوست دارند، در مجالس عزای آن ها شرکت می کنند و اما در سر و مخفی پیروی از اهل بیت(علیهم السلام) نمیکنند، این دسته در خلوت خویش این محبت را نشان نمی دهند.
حجت الاسلام و المسلمین رفیعی بیان کرد: عدهای در مخفی و سر اهل بیت(علیهم السلام) را دوست دارند و محبت آن ها در قلب دارند اما در ظاهر و اجتماع جلوه های ایمان را حفظ نمی کنند.
عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه(صلی الله علیه و آله و سلم) عنوان کرد: گروه سوم از محبان اهل بیت(علیهم السلام) افرادی هستند که حب و دوستی را در ظاهر و مخفی اعلام می کنند، در روایات آمده است این دسته مقام والایی دارند اما این افراد در میان مردم و جامعه کم هستند.
افزودن دیدگاه جدید