حفظ محیط زیست امر به معروف است
به گزارش بلاغ به نقل از حوزه، حجت الاسلام والمسلمین فلاح زاده شامگاه دوشنبه در مراسم انعقاد تفاهم نامه موسسه موضوع شناسی احکام فقهی و سازمان حفاظت محیط زیست کشور که در موزه فقه و زندگی برگزار شد، فاصله گرفتن علوم تجربی از حوزه های علمیه را زمینه ساز خسارت بزرگ عنوان کرد و ابراز داشت: همکاری حوزه و دانشگاه به عنوان یک اصل مورد تاکید امام خمینی(ره) با همکاری های علمی، تحقق کامل پیدا خواهد کرد.
وی افزود: حوزه و دانشگاه باید دست به دست یکدیگر دهند تا نیازهای جامعه و مردم را برطرف کنند.
رئیس مرکز موضوع شناسی احکام فقهی بر لزوم توجه به جنبه اسلامیت نظام تاکید کرد و گفت: اسلامیت باید در عمل نمود و تحقق داشته باشد.
حجت الاسلام والمسلمین فلاح زاده بر لزوم گسترش همکاری موسسه موضوع شناسی احکام فقهی و سازمان محیط زیست تاکید کرد و ابراز داشت: فعالیت های این موسسه بدون همکاری با نهادها و سازمان های مرتبط با نظام و مراکز علمی و تخصصی تحقق پیدا نخواهد کرد.
وی از تفاهم نامه با بیست نهاد و سازمان کشوری خبر داد و گفت: این تفاهم نامه ها در راستای تحقیقات و پژوهش های دینی و موضوع شناسی است.
رئیس مرکز موضوع شناسی احکام فقهی با اشاره به اینکه فعالیت های این موسسه حمایت رهبری و مراجع تقلید را جلب کرده است، ابراز داشت: این مسئله فرصت و تهدید است که باید وظایف را به بهترین نحو انجام داد تا فرصت سوزی نشود.
حجت الاسلام والمسلمین فلاح زاده با بیان اینکه تحقق حیات طیبه را در گروی سلامت محیط زیست دانست و اظهار داشت: محیط زیست مورد غفلت دین نبوده چرا که بحث های مختلفی در زمینه زمین، هوا، گیاهان، آب و مجموعه منابع طبیعی از سوی معارف دین تبیین شده است.
وی در پایان احترام به محیط زیست را مصداق امر به معروف دانست و گفت: اگر مردم به معروف عمل کنند و رفتارها براساس دین صورت گیرد، جامعه زیبا خواهد شد.
افزودن دیدگاه جدید