برخورد حکیمانه مبتنی بر دین اعضای حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی

به گزارش بلاغ به نقل از روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی،حجتالاسلام هادی حسینخانی ضمن تبریک عضویت رئیس دفتر تبلیغات اسلامی در شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: در واقع اهداف حوزه چیزی جز اهداف اصلی شورای عالی انقلاب فرهنگی که مقام معظم رهبری برای آن شورا ترسیم کردند، نیست.
وی خاطرنشان کرد: اگر آن شورا بتواند در راستای تحقق این اهداف موفق باشد به نظر میآید، حوزه نیز به نتیجه خود رسیده و هدف خود را تامین کرده است.
معاون تهذیب حوزههای علمیه عنوان کرد: رهبر انقلاب برخی مطالبات را از این شورا داشتند و میخواستند شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان قرارگاه اصلی فرهنگی کشور عمل کند و این تعبیر نظامی را به کار بردند.
وی ادامه داد: همانطوری که در زمان جنگ قرارگاه خاتم الانبیا داشتیم که همه عملیات نظامی جنگ را مدیریت و پشتیبانی میکرد، اکنون ایشان با توجه به احساس خطر جدی، از نظر فرهنگی شورای انقلاب فرهنگی را به عنوان قرارگاه اصلی مقابله با این تهاجم فرهنگی در نظر گرفتند.
حجتالاسلام والمسلمین حسینخانی با بیان اینکه نمایندگان حوزوی در این شورا در راستای تحقق بخشیدن به این هدف نقش اساسی دارند، گفت: این انتظار میرود که تاکید داشته باشند و هر زمان احساس میشود که قرارگاه از حالت جدی خارج میشود و به مسائل فرعیتر میپردازد، توجه و دقت داشته باشند.
وی یادآور شد: خواسته رهبر معظم انقلاب از شورای عالی انقلاب فرهنگی این بوده که با پدیدههای فرهنگی برخورد حکیمانه داشته باشند و این انتظار از اعضای حوزوی شورا میرود که با مبانی اسلامی بتوانند برخوردهای حکیمانه مبتنی بر منابع دینی را شناسایی کنند.
معاون تهذیب حوزههای علمیه خاطرنشان کرد: مسئله استمرار پیشرفت علمی در دانشگاهها مطالبه دیگر رهبری بود که به نظر میرسد که باید مورد تاکید جدی قرار گیرد، متاسفانه وزارت علوم طی این مدت دچار چالشهایی شده و شتاب علمی که درخور این وزارت است، تحت تاثیر یک سری مسائل سیاسی مقداری دچار افول شده، این مطالبه باید از شورا صورت گیرد که زمینه پیشرفت علمی را هر چه بیشتر فراهم کند.
وی با بیان اینکه بحث تحول در علوم انسانی مطالبه دیگری است که بر عهده شورای عالی انقلاب فرهنگی است، گفت: بار اصلی اسلامی کردن علوم انسانی روی دوش حوزه است و این مطالبه جدی را رئیس دفتر تبلیغات اسلامی باید داشته باشند و ظرفیتهای حوزوی را به کار بگیرند تا بتوان تحول در علوم انسانی با همت جدی حوزویان شکل بگیرد.
حجتالاسلام والمسلمین حسینخانی خاطرنشان کرد: ایشان درخواست کردند که در موضوعات مهم پیوست فرهنگی تهیه شود و این مسئله مهمی است.
وی یادآور شد: به طور کلی رصد و شناخت دقیق و به موقع پدیدههای نوظهور تهاجم فرهنگی از مهمترین وظایف این مجموعه است که به نظر میآید، این خواسته با توجه به گسترش رسانهها و اینترنت یکی از مهمترین مطالبهها از شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
معاون تهذیب حوزههای علمیه ادامه داد: باید اخلاق اسلامی در جامعه به طور کامل محقق شود و لازمه آن نفوذ باورها و عقاید به عمق جان مردم و جوانان و از بین بردن زمینههای گناه در جامعه است.
وی خاطرنشان کرد: بخشی از زمینههای گناه از طریق همین رسانهها برای جوانان فراهم میشود، خواهشمندیم صحبت جدی صورت گیرد و از زمینههایی برای گناه که از طریق ارتباطات فراهم میشود، پیشگیری کنند.
حجتالاسلام والمسلمین حسینخانی عنوان کرد: رئیس دفتر تبلیغات اسلامی با توجه به اشرافی که به بحثهای حوزوی دارند، میتوانند ظرفیتهای مختلف فرهنگی حوزه را شناسایی کرده و آنها را مرتبط میکنند.
وی ادامه داد: بخشی از مطالباتی که از شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه گسترش اخلاق اسلامی و فرهنگ اصیل اسلامی وجود دارد، بتوانند با استفاده از ظرفیتهای کارشناسی به شورای عالی انقلاب فرهنگی تزریق کنند و بتوانند این مطالبه رهبری را تحقق ببخشند.
معاون تهذیب حوزههای علمیه خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در حکم جدید اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی به چند نکته اشاره کردند که قابل توجه است که یکی از آنها پیگیری مصوبات گذشته است.
وی خاطرنشان کرد: مصوبات جدی و مهم در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده و معلوم نیست که عملی شده باشد و این انتظار از عضو جدید شورا وجود دارد که بتوانند این مصوبات موثر را شناسایی کنند.
حجتالاسلام والمسلمین حسینخانی عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب فسلفه شورای عالی انقلاب فرهنگی را بحث، تدوین و تطبیق ماهیت فرهنگی انقلاب اسلامی دانستند بنابراین این شورا باید در این مسیر حرکت کند.
افزودن دیدگاه جدید