راهیابی 3 نفر از نخبگان تبلیغ به مجلس خبرگان رهبری
حجت الاسلام و المسلمین علی عباس زاده رئیس اداره نخبگان تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی در گفتگو با خبرنگار بلاغ به تشریح فعالیت ها و رویکردهای این اداره پرداخت. مشروح این گفتگو در ادامه درج می شود.
حجت الاسلام عباس زاده با بیان سابقه 8 ساله اداره مبلغان نخبه در جذب، ساماندهی و تشکیل پرونده برای نخبگان تبلیغی در تشریح فعالیت های این اداره گفت: علاوه بر تشکیل پرونده، مبلغان نمونه براساس امتیازی که کسب می کنند گروه بندی می شوند؛ که در اینجا دو کمیته وجود دارد: یکی کمیته بدوی است که مدارک و صلاحیت مبلغان را بررسی میکند و در کمیته دیگری امتیازات مبلغان محاسبه میشود که افراد با کسب ۶۰۰ امتیاز مبلغ برتر و با کسب ۷۰۰ و 800 امتیاز نخبه درجه دوم و اول می شوند. تا امروز حدود ۲۵۰ نفر مبلغ برتر و نخبه جذب شده اند و از حدود ۴ ماه قبل که بنده عهده دار این مسئولیت شدم پرونده ها جرح و تعدیل شده و بایگانی منظمی صورت گرفته و به صورت سیستماتیک و اداری کارها در حال انجام میباشد. یکی از برنامههای ما این است که خودمان دنبال مبلغان برتر برویم تا لازم نباشد که حتماً آنها برای جذب اینجا بیایند.
رئیس اداره مبلغان نخبه ادامه داد: اصل هدف این است که بیشتر دنبال مبلغان نخبه برویم که هم بازدهی بیشتری دارند و هم به معنای تام نخبه هستند. چه از لحاظ علمی، چه از لحاظ منبر، خطابه و تجربه. اینها افرادی هستند که در جامعه مقبول هستند.
وی افزود: برخلاف مبلغان عمومی که در ایام خاص تبلیغی مانند محرم و ماه رمضان به تبلیغ اعزام میشوند؛ فعالیت ما منحصر به این ایام نیست و ما در تمام طول سال و در مناسبتهای مختلف اعزام مبلغ داریم.
حجت الاسلام عباس زاده با اشاره به راه اندازی سایت جامع نخبگان تبلیغی تحت عنوان "سخنوران" گفت: یکی دیگر از برنامههای ما سایت بسیار مهم "سخنوران" است که اگر این سایت تکمیل شود مردم میتوانند با مراجعه به این سایت با مبلغان برتر و نخبگان تبلیغ آشنا شوند و از ظرفیتهای آنان مطلع شوند؛ علاوه بر اینکه سایت سخنوران میتواند کمک خوبی در عرصه انتقال مفاهیم دینی انجام دهد. همانطور که مردم میتوانند با مراجعه به این سایت از مطالب دینی آن بهره ببرند طلاب هم میتوانند با مراجعه به این سایت، بیشتر با ظرایف کار تبلیغی آشنا شوند. ضمن اینکه این سایت سخنوران میتواند برای خود نخبگان هم مشوق و بستری باشد تا خروجی تبلیغی خود را از آن طریق به عموم عرضه کنند.
رئیس اداره مبلغان نخبه افزود: یکی دیگر از برنامههای ما این است که مبلغان حائز شرایط را به عنوان مبلغ رسانه ای معرفی کنیم تا در برنامههای صدا و سیما به امر تبلیغ بپردازند. از آنجایی که مردم هم اقبال خاصی به مبلغان رسانه ای دارند و دوست دارند مبلغانی را که در برنامههای تلویزیونی دیده اند از نزدیک مشاهده کنند؛ ما هم باید در این زمینه ظرفیت خودمان را بالا ببریم و از این اقبال مردم استفاده کنیم. نشست های تخصصی در حد نخبگان یکی دیگر از برنامه های ماست که در جهت افزایش اطلاعات مبلغان در عرصه های مختلف دنبال می کنیم. از دیگر اهداف ما آموزش و تشویق مبلغان نخبه برای استفاده از ظرفیت فضای مجازی است که سایت سخنوران گام موثری در این زمینه است.
حجت الاسلام عباس زاده در پایان با اشاره به حضور نخبگان تبلیغی در عرصه های مختلف علمی و از جمله مجلس خبرگان رهبری گفت: عدهای از نخبگان تبلیغی در دوره های قبل در مجلس خبرگان رهبری حضور داشتند و امسال هم در انتخابات ۷ اسفند ۴ نفر از نخبگان تبلیغی کاندیدای مجلس خبرگان بودند که از این افراد سه نفر با رأی مستقیم مردم وارد مجلس خبرگان شدند. آیت الله سید رحیم توکل از مازندران، آیت الله سید احمد حسینی خراسانی از استان خراسان رضوی و حضرت آیت الله محمد حسن زالی (مشهور به فاضل گلپایگانی) از تهران رأی آوردند که ما به همه این بزرگواران تبریک عرض میکنیم و از آنها به خاطر اینکه به ندای رهبری لبیک گفتند و در این عرصه مهم قدم گذاشتند قدردانی می کنیم.
افزودن دیدگاه جدید