مسابقه ((خاطره نگاری تبلیغی)) برگزار خواهد شد
مهدی فیروزجایی مبلغ رمان نویس و مسئول بخش داستان اداره تبلیغ مکتوب، ادبی و هنری معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار بلاغ، از برگزاری مسابقه خاطره نگاری تبلیغی خبر داد و گفت: این مسابقه با هدف شناسایی طلاب و مبلغان توانمند در عرصه داستان نویسی و خاطره نگاری تبلیغی برگزار می شود.
وی همچنین افزود: شرکت دراین مسابقه برای عموم طلاب و مبلغان حوزه های علمیه سراسر کشور که سابقه تبلیغ در مناطق تبلیغی از جمله مساجد، مدارس، ارگان ها و سازمان ها را داشته اند، آزاد خواهد بود. و همچنین در ادامه از طلاب مستعد جهت نوشتن، تدوین و جمع آوری خاطرات مبلغان برجسته و نخبه استفاده خواهد شد.
فیروزجایی به اهمیت خاطره نگاری تبلیغی اشاره کرد وگفت: در طول ایام تبلیغ، طلاب با اتفاقات مهمی روبرو می شوند از جمله موثر واقع شدن یک مبلغ در جذب کردن مردم به سمت دین در قالب یک ماجرا و اتفاق جالب. باید این خاطره به بصورت مکتوب و مستند در بیاید و منتشر شود، هرچه این خاطره خوب و هنری روایت شود گستره تأثیر گذاری آن هم بیشتر می شود.
وی به بازتاب جهانی فعالیت های یک مبلغ مسیحی بواسطه خاطره نگاری مکتوب از برنامه ها خود افزود: مادر ترزا یک مبلغ مسیحی بود که با فعالیت هایش روی مسیحیان تأثیرات مثبتی گذاشت. او از برنامه های اجرا شده اش به صورت خاطره یادداشت برداری کرد و منتشر شد حالا همان خاطرات به صورت مکتوب بر مسیحیان تأثیر می گذارد. و این اثر خاطره نگاری تبلیغی است.
مسئول کارگروه تبلیغ مکتوب و هنری معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی در ادامه افزود: باید فداکاری های طلاب و فعالیت های مؤثرشان در تبلیغ به صورت مکتوب وخاطره نوشته شود. با این کار گستره تبلیغ مبلغان هم بیشتر خواهد شد.
وی در پایان عنوان کرد: وقتی خاطره نگاری تبلیغی صورت بگیرد چند فایده را به دنبال خواهد داشت؛ اول اینکه طلابی که تازه به تبلیغ می روند با مطالعه متون درکی از فضای تبلیغی پیدا می کنند و راحت تر به امرتبلیغ می پردازند. دوم اینکه اگر خاطرات خوب و هنرمندانه نوشته شود باعث می شود اقلیم ها به طلاب دیگر معرفی شود، مثلا آشنایی با محیط و آب و هوای مناطق مختلف، آداب و رسوم محل تبلیغ و همچنین وجود فرقه های مختلفی که در آن مناطق حضور دارند.
.:ارسال آثار.:(کلیک کنید)
مهلت ارسال اثر تا ۳۱ شهریور ۱۳۹۶
جوایز:
خاطرات بلند: ( ۱۰ هزار تا ۴۵ هزار کلمه)
نفر اول: هدیه نقدی دو میلیون تومان
نفر دوم: هدیه نقدی یک میلیون و پانصد هزار تومان
نفر سوم: هدیه نقدی یک میلیون تومان
خاطرات کوتاه: (بیش از ۵۰۰ کلمه)
نفر اول و دوم: هدیه نقدی پانصد هزار تومان
نفر سوم و چهارم: هدیه نقدی سیصد هزار تومان
نفر پنجم و ششم: هدیه نقدی دویست هزار تومان
به پنج نفر شایسته تقدیر در هر بخش نیز هدایایی اعطا میشود.
کلیه شرکت کنندگان از حمایت های آموزشی و حمایت از نشر اداره کل تبلیغ نوین برخوردار خواهند بود.
شما می توانید در هر دو بخش به هر تعداد اثر ارسال نمایید.
دیدگاهها
راجع به محل و نحوه ارسال آثار در این خبر اطلاع رسانی نشده است!!!
موافقم
خوب است
فعالیت جالبی است و در حین انجام کار برکات پنهانی نصیب انسان میشئد
بسیار کار جالب و موثری هست . و این کار حتی باعث اثراتی برای صدا و سیما و بکار بردن در اثار کارگردانان ..این حرکت جالبیه..
زیبابود،این خاطره شمابیانگراین مطلب هست که یکی ازضروریات امرتبلیغ آشنایی مبلغ باآداب ورسوم هرمنطقه دربرگزاری شعائردین و نحوه عزاداری آنان هست
با سلام بنده طلبه نیستم. اما در دوران دانشجویی سابقه حضور در فعالیت های فرهنگی در طرح هجرت بسیج را دارم می توانم شرکت کنم؟
سلام به نظر من 10 هزار کلمه خیلی زیاده حد اقل 5هزار کلمه میکردید که شوق ما زیاد میشد و اینکه خاطره فقط باید از یه داستان باشه یا چند تا داستان تلفیقی هم میشه
خاطره رو فرستادم. امروز 15 آبان است. نشست یا اعلام نفرات برتر از چه طریقی اعلام میشه؟
الان جواب این سوالات کجا داده میشه
سلام. بنده در مسابقه خاطره نویسی شرکت کردم ولی نتایج مسابقه به دست من نرسید
افزودن دیدگاه جدید