بندگی خداوند راه رسیدن به حب الهی است
به گزارش بلاغ به نقل از رسا، حجت الاسلام سیدحسن پورموسوی، کارشناس مسائل مذهبی در مسجد امام جعفر صادق(علیه السلام) زاهدان برگزار شد، گفت: فهم درست آثار علمی اهل بیت(علیهم السلام) همچون نهج البلاغه نیازمند معلومات کافی و تسلط بر زبان عرب است.
وی ادامه داد: نهج البلاغه تنها بخشی از فرمایشات امیر مؤمنان را در بر دارد ضمن اینکه این کتاب فقط ویژه شیعیان نیست یکی از مؤلفان برجسته اهل سنت به نام عبدالمقصود می گوید علی(علیه السلام) یک شخصیت جهانی بوده و تنها مربوط به مسلمانان نیست.
کارشناس مسائل مذهبی با اشاره به نظر یکی از علمای بزرگ اهل سنت درباره حضرت علی(علیه السلام) بیان کرد: جاهز که یکی از پهلوانان علمی بوده و مدام در کتابخانه ها مشغول به عبادت بوده است، درباره امیرالمؤمنین(علیه السلام) می گوید: من آرزو داشتم که تمام کتاب های خود را می دادم و تنها نه جمله را از او به من می دادند که سه جمله آن مناجات، سه جمله آن ادب و سه جمله دیگر آن حکمت باشد.
وی در ادامه سه جمله مناجات امیرمؤمنان را که جاهز بر آن ها تأکید کرده بود، برشمرد و افزود: نخستین جمله این بود که خدایا تو همان هستی که من می خواهم پس مرا آنگونه قرار بده که تو می خواهی، رفاقت ها به ویژه غیرشرعی آن ها ما را از خدا دور می کند.
حجت الاسلام پورموسوی اضافه کرد: شبکه های اجتماعی مجازی و دوستی های دروغین موجود در آن دنیا و آخرت ما را به بازیچه گرفته است چه زندگی های بسیاری که با این ترفند ها از هم نپاشیده است، از این رو از این فضا باید درست استفاده کرد، وقتی دلمان می گیرد به سراغ خدا برویم و تسکین را از او بخواهیم نه از فضای مجازی.
وی خاطرنشان کرد: راه رسیدن به مرحله ای که خداوند ما را دوست بدارد عبد بودن برای اوست، آیت الله بهجت فرمود بر روی سنگ قبر من همین یک کلمه نوشته شود؛ خداوند در روایتی قدسی هفت قسم یاد می کند که اگر بنده ای خواسته مرا بر خواسته خود مقدم شمارد، ملائکه را حافظ جان او قرار خواهم داد و خودم برای او تاجری خواهم کرد.
کارشناس مسائل مذهبی اظهار داشت: دومین نکته در مناجات حضرت علی(علیه السلام) این بود که ایشان افتخاری بالاتر از خدا نداشت در حالی که امروز ما به وجه حسن، مال و فرزند، حسب و نسب، قوت بازو و سایر ویژگی های بارز خود می نازیم.
وی عنوان کرد: سومین جمله مناجاتی امیرالمؤمنین(علیه السلام) که جاهز را مقهور خود کرده بود این جمله بود که ایشان فرمودند خدایا هیچ عزتی برای من بیشتر از این نیست که بنده تو باشم هرکس که عزت می خواهد باید از عزیز اطاعت کند.
افزودن دیدگاه جدید