مداحان و شعرا، در استخدام کلمات دقت بیشتری داشته باشند
به گزارش بلاغ به نقل از خبرگزاری حوزه؛ معظم له امروز در دیدار با نویسنده مجموعه کتاب های مداحی که در دفتر ایشان در قم برگزار شد با اشاره به آیه « مَنْ كَانَ يرِيدُ الْعِزَّةَ فَلِلَّهِ الْعِزَّةُجَمِيعًا إِلَيهِ يصْعَدُ الْكَلِمُ الطَّيبُ وَالْعَمَلُ الصَّالِحُ يرْفَعُهُ وَالَّذِينَ يمْكُرُونَ السَّيئَاتِ لَهُمْ عَذَابٌ شَدِيدٌ وَمَكْرُ أُولَئِكَ هُوَ يبُورُ(فاطر/10) اظهارداشتند: از منابع اصیل معارف دینی برای همه طبقات به خصوص نسل جوان باید استفاده شود.
ایشان با بیان این که معارف غنی از خاندان وحی سرچشمه می گیرد که از مسلمات جاری و استثنا ناپذیراست،
نظم در کارها را از تاکیدات امیرالمومنین(ع) برشمردند و ادامه دادند: سازماندهی و نظم در امور مداحان موجب بهرمندی بیشتر جامعه خواهد شد.
حضرت آیت الله علوی گرگانی خاطرنشان کردند: مداحان و شعرا، باید در استخدام کلمات دقت بیشتری داشته باشند.
ایشان یادآورشدند: عدم رعایت نظم و استفاده از مسائل غیر اسلامی بین مداحان، موجب ضرر به خود و جامعه خواهد شد.
ایشان با اشاره به آیه مَنْ كَانَ يرِيدُ الْعِزَّةَ فَلِلَّهِ الْعِزَّةُ جَمِيعًا .....(فاطر/10) تصریح کرد: خداوند هر سخنی را نمی پذیرد، بلکه اعمال شایسته را می پذیرد.
این استاد حوزه علمیه قم تصریح کردند:کلمات مورد استفاده مداحان باید طیب باشد، هرچیزی در قرآن شاخصی دارد و امیرالمومنین(ع) مصداق «شاخص» هستند.
حضرت آیت الله علوی گرگانی با بیان این که معارف اهل بیت(ع) با هر قالب زبانی بیان شود زیباست گفتند: معارف اهل بیت(ع) در هرقالب زبانی ولو انگلیسی بیان شود برای همه قابل استفاده است.
ایشان تاکید کردند: مداحان باید معارف اصیل حسینی و اهل بیتی(ع) را به جهانیان پیام رسانی کنند.
در ادامه عباسی، ضمن ارائه گزارشی از روند تدوین کتاب 21جلدی روش های مداحی خاطرنشان کرد: این مجموعه در دو بعد مبانی معرفتی، شامل احکام مداحی، تاریخ اهل بیت(ع) ، تاریخ اسلام، ادیان ، سیره سیاسی و کتاب های سبک شناسی، تالیف شده است.
وی با بیان این که در این کتاب ها دوره های آشنایی با معارف اهل بیت(ع) بوده است، افزود: تالیف این کتاب ها به مدت سه سال طول کشیده است.
افزودن دیدگاه جدید