برگزاری مراسم ملاقات با همسایه مسلمان در مسجدی در آمریکا
به گزارش بلاغ به نقل از حوزه، به نقل از framingham.com، مسلمانان مسجد شهر فرامینگهام واقع در ایالت ماساچوست آمریکا، روز شنبه مراسمی با عنوان «همسایه مسلمان تان را ملاقات کنید» برگزار کردند.
در این مراسم که روز درهای باز مسجد فرامینگهام محسوب میشد، اعضای مسجد بازدیدکنندگان متنوعی را پذیرا بودند، به این امید که بتوانند به دوستان و همسایگان شان در بدست آوردن درک بهتری از فرهنگ و سنت اسلامی کمک کنند. این مراسم با حمایت جامعه اسلامی فرامینگهام و جوانان مسجد برنامه ریزی شده بود.
فرید صدیقی رئیس هیات مدیره این اجتماع گفت: در زمانه ای که مسلمانان در سرتاسر دنیا و ایالات متحده با تهاجمات روبرو هستند، اعضای این جامعه قصد دارند تا ارتباط شان را با مردم محکم کرده و ترس های غیرمسلمانان درباره دین اسلام را سرکوب کنند. در حال حاضر و در محیط کنونی سؤالات درباره اسلام و مسلمانان زیاد است و ما تمام تلاش خود را میکنیم که به این سؤالات پاسخ مناسب بدهیم.
صدیقی درباره شناخت غیر مسلمانان از اسلام میگوید: اعضای مسجد دوست دارند مردم درک کنند که اسلام پیام زیبایی دارد؛ در حالی که برخی افراد هویت مسلمانان را به چالش کشیدهاند. ما میخواهیم به مردم کشورمان بگوییم که ما نیز بخشی از تار و پود این جامعه هستیم.
تبلیغات ضداسلامی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
درحالی که اعضای جامعه اسلامی از مدت ها پیش برگزاری مراسم درهای باز را مدنظر داشتند، اما صدیقی معتقد است که یکی از دلایل ضرورت این نشست، تبلیغات و سخنرانی های ضد اسلامی و ضد مسلمانان در انتخابات ریاست جمهوری ایالت متحده آمریکا است.
شبیرا خالد، معلمی از اشلند نیز میگوید: معمولا سؤالاتی درباره روسری از او میپرسند. او که تقریبا 20 سال در آمریکا زندگی کرده، با ابراز نگرانی از دیدگاه های نشان داده شده از مسلمانان در رسانههای غربی میگوید: من میخواهم بخشی از این جامعه باشم. دوست ندارم یک سیاستمدار بیاید و به من بگوید اسلام چیست؟!
حجاب جزئی از مقوله گسترده حجب و حیاء است
در این مراسم جوانان مسجد غرفه های اطلاعاتی در پارکینگ برپا کرده، سرصحبت را با بازدیدکنندگان باز کرده و درباره اعتقادات اسلامی و سنت ها و فرهنگ های دینی از جمله حجاب برای مردم صحبت میکردند.
انام مقنی، مسلمان محجبه 24 ساله از اشلند با بیان اینکه حجاب جزئی از مقوله گسترده حجب و حیاء محسوب میشود گفت: رعایت حجاب هم برای مردان و هم زنان است. این تصور غلط وجود دارد که زنان به اجبار حجاب به سر میکنند. ما قصد داریم این پیش فرض ها را شکسته و نشان دهیم که ما زنان مسلمانی هستیم که سر کار رفته، دانشجو هستیم و مانند همه زندگی عادی و روزانه داریم.
دختران جوان مسجد به میهمانان رز سفید تقدیم میکردند که بر ساقه آن ها پیامی از حضرت محمد (ص) نوشته شده بود که می فرماید: شما به بهشت قدم نمیگذارید مگر ایمان داشته باشید و ایمان شما کامل نمی شود مگر اینکه همدیگر را دوست بدارید.
کشیش ویکی گست از کلیسای جماعت نخست ناتیک که در این مراسم حضور داشت، گفت: از اینکه میبینم جوانان درباره ایمان و اعتقاداتشان سخن میگویند تحت تاثیر قرار گرفتهام. ما باید سعی کنیم به جای اینکه به قضاوت های به تصویر کشیده از اسلام و مسلمانان در رسانه ها توجه کنیم، در پی این باشیم که مسلمانان را بشناسیم و آن ها را بهتر درک کنیم.
تاریخچه ساخت مسجد فرامینگهام
این مسجد در سال 1985 بدست محمد صدیقی در محل کوچکی واقع در خیابان گوردون پایه گذاری شده و مسلمانان محلی به برگزاری نماز جماعت در این محل تشویق شده بودند. پس از مدتی، تقریبا 9 سال قبل، این مسجد به مکانی بزرگتر در خیابان ساوت 66 نقل مکان پیدا کرد. از آن پس تا کنون 50 خانواده مسلمان از شهرهای مختلف فرامینگهام، ناتیک، اشلند، میلفورد، ساوت بوروگ و چند شهر دیگر برای برگزاری نماز به این مسجد میآیند.
افزودن دیدگاه جدید