آیت الله شفیعی مطرح کرد؛ ضرورت تعبیه کتابخانه در طراحی نقشه های ساختمانی
به گزارش بلاغ به نقل از خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله سیدعلی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، بعد از ظهر امروز در مراسم افتتاح نهمین نمایشگاه کتاب خوزستان اظهارداشت: بزرگ ترین اعتبار و ضرورت وجود کتاب در این بوده که خداوند کتاب الهی را به عنوان معجزه به مسلمانان معرفی کرده است.
وی افزود: یکی از عوامل اصلی ماندگاری فرهنگ های اصیل و ریشه دار وجود کتاب های تاریخی و علمی به جای مانده از آن ها است.
آیت الله شفیعی گفت: آموزه های قرآنی و احادیث و روایت های اهل بیت(ع) به روشنی بیان می کند که فراگیری علوم در گرو تحقیق و بررسی تجربه های به جای مانده از دیگران و بازگشت به کتاب الهی بوده که این مسأله نشان دهنده اهمیت کتب در دین ما است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره تاریخ عظیم اسلامی در تدوین کتاب های گرانبها اظهارداشت: در کشورهای اسلامی کتابخانه های وجود داشتند که بیش از هزاران جلد کتاب درون آن ها بود، این در حالی است که در کشورهای اروپایی آن زمان تعداد کتاب ها در کتابخانه ها از 100 جلد کتاب تجاوز نمی کرد.
آیت الله شفیعی کتاب الغدیر علامه امینی را نمونه برجسته از کتاب های اسلامی توصیف و عنوان کرد: علامه امینی در جهت ارتقای فرهنگ اسلامی و نگارش کتاب های دینی تلاشی جهاد گونه کرده است.
وی گفت: نباید پنداشت که وجود مطالبی نادرست در برخی کتاب ها به سبب ذات یا اصالت آن کتاب ها است بلکه این کاستی به سبب عواملی بوده که آن ها را مورد ظلم قرار داده اند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به نقش تهاجم های بیگانگان در انتقال کتاب های اسلامی به دیگر کشورها ابرازداشت: جنگ صلیبی نمونه ای از این تهاجم ها بوده که در آن بسیاری از آثار اسلامی به خارج منتقل شد.
مهندسان ساختمانی در طراحی نقشه های ساختمانی قسمتی را به عنوان کتابخانه درنظر بگیرند
آیت الله شفیعی در ادامه با بیان این که باید تلاشی صورت بگیرد تا فرهنگ کتاب خوانی در هر خانواده نهادینه شود، گفت: مهندسان ساختمانی باید در طراحی نقشه های خانه ها قسمتی را به عنوان کتابخانه در هر خانه در نظر بگیرند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در پایان تصریح کرد: باید قاطعانه تصمیم بگیریم که اهل کتاب و کتاب خوانی باشیم و این به معنای تقویت ستون فقرات یک جامعه فرهنگی است.
افزودن دیدگاه جدید