مأموریت جشنواره جنات تشویق و شناسایی فعالان حوزه تبلیغ دینی در عرصه رسانه های نوین و فضای مجازی است
سید رائد امیری تهرانی تهیه کننده ،مستندساز و مدرس دانشکده صدا و سیما قم و داور بخش مستند جشنواره جنات به گفتگو با خبرنگار بلاغ پرداخت و عنوان کرد: باید کارگاه های آموزشی با رویکرد مهارت افزایی برای طلاب علاقمند برگزار شود که فوق العاده در مسیر پیشرفت طلاب هنرمند موثر خواهد بود و دعوت از برجسته ترین اساتید و مستندسازان داخلی و خارجی و آموزش فیلمسازی با تاکید بر کار گروهی و شناخت ساختارهای بسیار متنوع مستند؛ که متاسفانه دراین بخش طلاب فیلمساز ضعف دارند؛ میتواند بسیار راهگشا باشد.
در ادامه متن گفت وگو با استاد سید رائد امیری تهرانی را می خوانید:
آیا شما از مراحل و شرایط داوری راضی هستید،و در این زمینه چه پیشنهادی دارید؟
بله هم افزایی خوبی بین مسئولین جشنواره و داوران وجود داشت و اینکه مؤلفه های داوری تفکیک شده وامتیاز بندی شده بود ضمن اینکه سیاستهای کلی برگزارکنندگان جشنواره نیز کاملا شرح داده شده بود مجموع این نکات کار داوری را بدون چالش خاصی پیش میبرد.دوستانی که طراح جشنواره بودند خیلی با دقت زمینه داوری را فراهم کرده بودند و این جای تحسین وقدردانی را دارد.
ارزیابی شما از سطح کیفی آثار جشنواره جنات در بخش مستند چیست؟
به لحاظ کیفی با توجه به اینکه این جشنواره با مأموریت تشویق و شناسایی فعالان حوزه تبلیغ دینی در عرصه رسانه های نوین و فضای مجازی است به نظر می رسید بخش مستند تا حدودی در سایه بخش های دیگر قرار گرفته بود. کاش فراخوان گسترده ای صورت می گرفت تا آثار بیشتر و با کیفیت تری به جشنواره ارسال می شد. نکته دیگر اینکه بهتراست به سمت تخصصی تر شدن رفت چرا که تعداد جشنواره ها در سطح کشور واقعا زیاد است.
نظر شما درباره آثار برگزیده در بخش مستند چیست؟
با ملاحظاتی که دوستان داور داشتند از قبیل اینکه کارها در راستای تبلیغ دین و معارف اسلامی باشد و همچنین هنرمندانی که آثارشان را پیش از این به جشنواره دیگری ارائه نداده باشند در اولویت باشند، همه آثار برگزیده از حیث فرم و محتوا مطلوب و قوی هستند و قابلیت پخش در رسانه ملی را دارند و این از نکات مثبت این بخش بود.
جشنواره جنات چگونه می تواند به حضور طلاب و فعالیت آنان کمک کند و اگر پیشنهادی برای حضور هر چه بهتر طلاب دارید بفرمایید؟
حمایت های جشنواره باید هم به صورت مادی باشد و هم بصورت معنوی از نظر مادی اینکه کمک هزینه هایی به طلاب هنرمند داده شود تا دوباره کار جدید و با کیفیت تولید کنند و از نظر معنوی این جشنواره باید کمک کند تا آثار تولیدی طلاب در معرض دید و نقد و بررسی قرار بگیرد.مساله نقد آثار بسیار به فرایند بهبود تولیدات بعدی کمک می کند.نکته دیگر معرفی فیلمسازان نوپا و مستعد به موسسات و مراکز حمایتی و عدم رها کردن آنان به حال خود است. پیشنهاد دیگر بنده این است که کارگاه های آموزشی یک روزه با رویکرد مهارت افزایی برای طلاب علاقمند برگزار شود این اتفاق فوق العاده در مسیر پیشرفت طلاب هنرمند موثر خواهد بود دعوت از برجسته ترین اساتید و مستندسازان داخلی و خارجی و آموزش فیلمسازی با تاکید برنحوه کار گروهی در استفاده از گونه های بسیار متنوع و قدرتمند مستند؛ که متاسفانه دراین بخش طلاب فیلمساز ضعف دارند و غالبا فقط با چند فرم و ساختار محدود سراغ سوژه های خود می روند؛میتواند بسیار راهگشا باشد...پیشنهاد آخر بنده برگزاری جلسات اکران محدود فیلمهای مستند ممتاز ایرانی و غیر ایرانی برای هنرجویان و نقد و تحلیل ساختاری آنهاست.
به امید موفقیت روزافزون مبلغان فیلمساز و هنرمند.
دیدگاهها
سلام و عرض ادب و تبریک اعیاد شعبانیه به کسانی که پیام دعوت با عنوان برگزیده آمده، یعنی جزو برندگان جشنواره هستند؟
افزودن دیدگاه جدید