رفتن به محتوای اصلی

حجت الاسلام اکبر حمید زاده درگذشت

تاریخ انتشار:
حجت الاسلام و المسلمین اکبر حمید زاده گیوی از مبلغان نخبه دفتر تبلیغات اسلامی و خطيبان مشهور پس از يك دوره طولانى بيمارى درگذشت.
حمید زاده

به گزارش بلاغ به نقل از نواندیش، وى كه از مبارزان دوران پهلوى بود پس از انقلاب به عنوان نماينده مردم بويين زهرا و آوج انتخاب شده بود.

یادگار امام با صدور پیامی، درگذشت خطیب برجسته حجت الاسلام و المسلمین حمیدزاده را تسلیت گفت.
به گزارش جماران، متن پیام حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در پی می آید:
بسمه تعالی
درگذشت خطیب ارجمند و دانشمند مبارز جناب حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ اکبر حمید زاده طاب ثراه موجب تأسف و تأثر شد.
آن مرحوم که از مبارزین قبل از انقلاب بود، همواره در تلاش برای ترویج مکتب نورانی اسلام و تثبیت راه امام عظیم الشأن گام بر می داشت.
سالها خطابه و وعظ و هم چنین نگارش  و تحقیق از  ویژگی های به یاد ماندنی آن مرحوم است.
مرحوم حمید زاده در روزهای سختی امام و بیت امام، با همت والا در کنار یاران امام ماند.
اینجانب ضمن عرض تسلیت درگذشت این مرحوم به همه ی فرزندان و بازماندگان شان، از خدای متعال حشر با صالحین را برای ایشان مسئلت دارم.
سید حسن خمینی

زندگینامه حجت الاسلام و المسلمین اکبر حمید زاده گیوی

متولد1327، شهرستان خلخال . دروس ابتدائی را در دبستان حافظ زادگاه خودش پشت سر گذاشت و پس از مهاجرت به تهران دوره متوسطه را دردبیرستان نوبختی آغاز کرد و هم زمان به خواندن ادبیات عرب در حوزه علمیه شاه چراغی مشغول شد، از محضر اساتید بزرگواری استفاده کرد و به دلیل بر خورداری از استعداد بالا سریعا مراحل رشد را طی کرد و توسط مرحوم اقا میرزا علی اصغر هرندی و مرحوم اقای فلسفی به موسسه علمی یکی از مراجع بزرگوار وقت معرفی و مشغول تحصیل شد، در پانزده خرداد سال پنجاه دستگیر و پس ازدو ماه بازداشت در ساواک قم برای سربازی به کازرون اعزام شد و از انجا به تایباد تبعید شد، در جریان فوت سپهبد ضرغام، که فرمانده ژاندرمری وقت بود، توسط سرهنگ شرفی رئیس ساواک تایباد وادار به سخنرانی شد، که به دلیل انجام وظیفه دستگیر و به بازداشتگاه ناحیه ژاندرمری مشهد منتقل شد، که پس از دو ماه باز داشت، به تایباد بر گردانده شد.

پس از سپری شدن این دوران تصمیم گرفت در مشهد بماند و از اساتید مشهد استفاده کند، و در عین حال ارتباط بسیار نزدیکی با تهران، قم و محافل سخنرانی داشت، در دماوند پس از یک سخنرانی دستگیر و به پنج سال زندان محکوم شد ,حدود بیست و شش ماه در زندان اوین و قصر زندانی بود، پس از آزادی، در مجلس چهلم شهدای تبریز سخنرانی و پس از آن دستگیر و به کمیته مشترک ضد خرابکاری انتقال داده شد، و پس از مدتی به نقده تبعید شد، پس از روی کار آمدن شریف امامی سخنرانی و دستگیر شد، مدتی در زندان نقده و با تظاهرات مردم، که آزادی ایشان را می خواستند به زندان ارومیه انتقال دادند و از انجا به انارک نائین تبعید کردند که تا پیروزی انقلاب به طول انجامید.

آثار

سی گفتار راه تربیت، پدیدآورنده اکبر حمیدزاده گیوی تاریخ نشر ۱۳۹۰ ناشر چاپ و نشر عروج

تدبیر و سیاست در نهج‌البلاغه حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر اکبر حمیدزاده

مجموعه ۱۲ جلدی شرحی بر نهج البلاغه نوشته حجت‌الاسلام اکبر حمیدزاده
 

صفحه در سخنوران

افزودن دیدگاه جدید

متن ساده

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • آدرس های صفحه وب و آدرس های ایمیل به طور خودکار به پیوند تبدیل می شوند.