امر به معروف و نهی از منکر عامل اصلی کاهش آسیب های اجتماعی
به گزارش خبرنگار بلاغ، حجت الاسلام و المسلمین کمال رئیس اداره همکاری ها و تعاملات معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با هدف گسترش فعالیت های مشترک فرهنگی در عرصه تحقق فریضه «امر به معروف و نهی از منکر» با حجت الاسلام و المسلمین محمدرسول نادری مدیرکل ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور دیدار کرد.
حجت الاسلام و المسلمین کمال اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر یکی از فعالیتهای فرهنگی موثر و عامل اصلی در عرصه کاهش مفاسد و آسیب ها اجتماعی و ارتقای سطح کارآمدی مدیران می باشد.
وی در ادامه افزود: مساله امر به معروف و نهی از منکر عرصه فعالیتهای فرهنگی و ایجابی بوده که می بایست از سوی آحاد مردم و مسئولین به صورت متقابل صورت پذیرد.
رئیس اداره همکاری ها و تعاملات معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی گفت: به اعتقاد بسیاری از صاحب نظران،باید صرفا نسبت به آن دسته از افرادی که به صورت سازمان دهی شده در جهت ترویج بدحجابی در حال کنشگری هستند برخورد سلبی، قهری و قضائی شود نه سایر اقشار جامعه که عموما از روی ندانستن مساله دچار اشتباه می شوند.
حجت الاسلام و المسلمین کمال ادامه داد: در عرصه اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر باید به تمام ابعاد یک آسیب توجه شود و پرداختن به بخشی از آسیب ها و یا بخشی از مخاطبان و غفلت از بخش دیگر اثر نامطلوب خواهد گذاشت.
وی اظهار داشت: نهادینه شدن و تحقق فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه مستلزم پیگیری و اجرای همزمان قانون ازدواج آسان، قانون ساماندهی مد و لباس در کنار قانون امر به معروف و نهی از منکر است.
رئیس اداره همکاری ها و تعاملات معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی تصریح کرد: برای تدوین قانون جامع و کامل امر به معروف و نهی از منکر و به لحاظ ضمانت اجرایی باید از کمیسیون فرهنگی مجلس کمک گرفت و مطالبه گری کرد.
وی در رابطه با اهمیت شیوه اجرا و روش مناسب اجرای امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: حتی با داشتن قانون مناسب، کامل و جامع هم، ما نیازمند داشتن شیوه درست در اجرای آن هستیم که متاسفانه بعضاً شاهد اجرای این فریضه به روش نادرست بوده که نتیجه آن ایجاد تنفر عمومی و آسیب دیدن اصل امر به معروف و نهی از منکر شده شد.
حجت الاسلام و المسلمین کمال گفت: در رابطه با فعالیت های فرهنگی و ایجابی در ترویج و گسترش امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، ابزار هنر و رسانه، تولیدات مناسب البسه و پوشاک، گفت و گو و کرسی های آزاد اندیشی در سیمای جمهوری اسلامی، از مهمترین عناصر تاثیرگذار در جامعه در موضوع گسترش امر به معروف و نهی از منکرمی باشد.
رئیس اداره همکاری ها و تعاملات معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی بیان کرد: مجموعه دفتر تبلیغات اسلامی جهت تدوین الگو و مدل های جدید اجرای امر به معروف و نهی از منکر و تدوین پروتکل های لازم نسبت به شیوه های اجرایی آن نسبت به مخاطبان مختلف آمادگی کامل دارد.
گفتنی است در ادامه این جلسه حجت الاسلام و المسلمین نادری مدیرکل ستاد امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به ظرفیت های مختلف دفتر تبلیغات اسلامی از جمله ظرفیت «مبلغان و گروه های تبلیغی»، «ظرفیت آموزشی» و «پژوهشی» این نهاد و اهمیت و ضرورت تشکیل شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در سراسر کشور، اظهار داشت: امیدواریم ظرفیت ارزشمند دفتر تبلیغات اسلامی در زمینه تشکیل و گسترش شوراهای امر به معروف و نهی از منکر به کمک ستاد امر به معروف و نهی از منکر در شهرستانها و مساجد بیاید.
وی در ادامه بر ضرورت تلاش در جهت تشکیل شوراهای مذکور در سراسر کشور ا همکاری نهادهای فرهنگی اشاره کرد و افزود: در صورت تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر از سوی مبلغان دفتر تبلیغات اسلامی، این ستاد از آنان حمایت های لازم را خواهد داشت.
شایان ذکر است در پایان این جلسه مقرر شد تفاهم نامهای در خصوص همکاری های مشترک بین دفتر تبلیغات اسلامی و ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور تهیه و تدوین شود.
دیدگاهها
بسیار عالی
ان شاءالله این فریضه فراموش شده دوباره توسط خود مردم محقق شود
افزودن دیدگاه جدید