نشست بررسی راهکارهای نشر فرهنگ و معارف قرآن کریم برگزار شد
به گزارش خبرنگار بلاغ نشست بررسی راهکارهای نشر فرهنگ و معارف قرآن کریم در عرصه تبلیغ نوین با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمد قطبی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی شعبه اصفهان و دکتر اباذر جعفری مدیر کل اطلاع رسانی و تبلیغ و حدود 50 نفر از فعالان قرآن کریم، پنج شنبه 21 دی در سالن جلسات دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد.
حجت الاسلام قطبی با اشاره رویکرد مردم نسبت به محصولات قرآنی گفت: در آینده نزدیک، محصولات جای حضور و فعالیت انسان را خواهند گرفت، از این رو باید محصولات قرآنی با اهداف خاص و به صورت کاملا خلاقانه تولید گردد.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی شعبه اصفهان رسالت میز توسعه و تعمیق فرهنگ قرآن را سخت خواند و افزود: میز توسعه و تعمیق فرهنگ قرآن باید ترویج فرهنگ قرآنی را از طریق ادبیات، تولید محصولات نوین، پوستر و.... پیش ببرد.
در بخش دیگری از این نشست، رئیس میز توسعه و تعمیق فرهنگ قرآنی جهت فعالیت صحیح و اصولی را در این حوزه ضروری دانست و عنوان داشت: برای رسیدن به چنین جایگاهی 5 شرط «ایده خوب»، «تیم خوب»، «سیستم آموزش خوب»، «عدم غرور در اوج فعالیت»، «نا امید نشدن در سختی ها» باید تحصیل شود.
جواد دلاوریکارشناس تبلیغ مکتوب با تشکر از حاضران در جلسه به بیان علت برگزاری این نشست پرداخت و اظهار داشت: نشست فعالان قرآنی با هدف شناسایی و ساماندهی ظرفیت طلاب و مبلغان در فعالیت های قرآنی، تبیین ظرفیتهای اداره کل تبلیغ نوین در جهت حمایت از فعالان قرآنی و روشهای مختلف این حمایت و هم اندیشی و ظرفیت سنجی طلاب و مبلغان در نشر فرهنگ و معارف قرآن کریم در عرصه تبلیغ نوین برگزار گردید.
در ادامه ی نشست، فعالان قرآنی به بیان نکته نظرات خود در راستای نشر فرهنگ و معارف قرآن کریم در عرصه تبلیغ نوین پرداختند که عناوین این گفته ها به شرح زیر می باشد:
* ضرورت سنجی نیازهای تولیدات قرآنی
* طراحی زیبا تولیدات قرآنی با رابطی کاربرپسند
* استفاده از ظرفیت تولیدات و محتوای آماده برخی از فعالان قرآنی مانند موسسه نرم افزاری کوثر
* ارتباط گیری فعالان قرآنی با یکدیگر و استفاده از ظرفیت های هم دیگر
* ایجاد یک نظام مسائل قرآنی برای تولیدات قرآنی
* تولید محصولی که منجر به ایجاد یک شبکه انسانی وسیع گردد
* استفاده از قالب های نوین و تخصصی در تولید محصولات قرآنی
* برگزاری رویدادهای قرآنی برای تولید محصولی کاربردی
* ضرورت انجام فعالیت قرآنی در قالب قرارگاه های قرآنی و تشکیل گروههای تخصصی در قالب همکاری با یکدیگر
* تولید محصولات قرآنی با نگاه به نیاز مخاطبین
* برگزاری جشنوارها، مسابقات و رویدادهای قرآنی
* ایجاد مدرسه قرآنی مجازی در جهت آموزش و فعالیتهای قرآنی
* راه اندازی پیام رسانهای با محوریت قرآن
* راه اندازی کمپین های قرآنی در جهت ترویج اخلاق قرآنی
و...
در انتهای این نشست از چهار گروه و فعال قرآنی تقدیر به عمل آمد.
افزودن دیدگاه جدید