دروغگویی اعتماد عمومی را در جامعه سلب می کند
به گزارش بلاغ، به نقل از خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین رفیعی در شبستان امام خمینی(ره) حرم حضرت معصومه(س)، طی سخنانی اظهار داشت: زمانی که انسان قصد رفتن به دنیای باقی را دارد باید برای خود زاد و توشه ای فراهم نماید و برای هر یک از مواقف مرگ هدیه ای آماده نماید.
وی افزود: هدایایی که انسان باید برای دو فرشته الهی یعنی نکیر و منکر آماده نماید، در نوع خود مهم و حیاتی است، چرا که این دو مأمور سؤال، در قبر هستند تا بتوان از این طریق پرسشگری را سهل کرد و به راحتی از این موقف سخت عبور نماید.
سخنران حرم بانوی کرامت خاطر نشان کرد: اعتقاد و باور به فرشتگان و ملائکه جزو اعتقادات عمومی است و انسان باید به ملائکه اعتقاد داشته باشد؛ ملائکه در بین مردم وجود دارند و به منازلی که قرآن قرائت می شود رفت و آمد دارند.
استاد حوزه علمیه تأکید کرد: هدایای مخصوص نکیر و منکر چهار مورد است که اولین آنها، صدق لسان است، چرا که انسان دروغگو بر اساس آیات قرآن کریم هم منافق است و هم فاسق و خائن می باشد.
وی یادآور شد: انسان حتی به مزاح هم نباید دروغ بگوید، چرا که دروغگویی اعتماد عمومی را در جامعه سلب می کند. در حقیقت دروغگویی نشانه حقارت بوده و جوانمردی را از بین می برد.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی در ادامه گفت: مسئولین باید جرئت صدق لسان و راستگویی را در قبال مردم داشته باشند و اگر نتوانستند به وعده هایی که دادند، عمل نمایند با صداقت تمام به مردم بگویند.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی خاطرنشان کرد: دومین هدیه برای نکیر و منکر ترک غیبت است؛ حق گویی و عدم گرایش به باطل و تواضع و فروتنی سومین و چهارمین هدیه ای است که انسان باید برای نکیر و منکر فراهم نماید، چرا که قبر نزدیک است و همه انسان ها دیر یا زود باید راهی این خانه ابدی شوند.
افزودن دیدگاه جدید