مؤلفه های علمی رکن اصلی مهم در تبلیغ است
به گزارش خبرنگار بلاغ، حجت الاسلام سید حسین حسینی قمی، استاد حوزه و دانشگاه، عصر امروز در هشتمین جلسه دوره آموزشی انتقال تجارب تبلیغی که در سالن همایش مدرسه علمیه فیضیه و با حضور طلاب برگزار شد به تبیین هنر منبرداری در تبلیغ پرداخت و گفت: سخنرانی و خطابه یک هنر است وحفظ این هنر با خوب سخن گفتن و سخن خوب گفتن تحقق پیدا می کند.
استاد حوزه و دانشگاه به تداوم بخشیدن محفوظات در زمینه آیات و روایات اشاره کرد و گفت: یک مبلغ برای تسلط یافتن بییشتر در سخنان خود باید محفوظات خود اعم از آیات و روایات را افزایش دهد.
حجت الاسلام حسینی قمی با اشاره به اینکه مبلغ برتر مؤلفه های علمی را باید در نظر بگیرد گفت: امروزه در جامعه باید به سوی منبرهای پر محتوای علمی با سواد بالا پیش رفت تا منبر خوبی را عرضه کنیم.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به جمع آوری برخی از منابع برای استفاده در منبر اظهار داشت و گفت: طلبه باید از کتب منابع دست اول مانند؛ سفینه البحار، اصول کافی، نهج البلاغه، موسوعه امیرالمومنین و امامان استفاده کند.
وی به نرم افزارهای که از کتب منبع تهیه شده اشاره کرد و ابراز داشت: برخی از نرم افزارهایی که کتب منبع از جمله جامع التفسیر و جامع الاحادیث و غیره ساخته شده بسیار مفید در زمینه یافتن موضوع است و این کار باعث یک منبر مطلوب می شود.
حجت الاسلام حسینی در ادامه گفت: یک مبلغ باید برای دست پیدا کردن به منبری خوب و قابل قبول باید به دنبال سبک خود و یافتن سبک وتوجه به آن از ضروریات منبرداری به شمار می رود.
وی با بیان خصوصیت یک منبر مطلوب گفت: سخنرانی و خطابه یک هنر است و حفظ این هنر با خوب سخن گفتن و سخن خوب گفتن تحقق پیدا می کند.
استاد حوزه و دانشگاه با بیان روشی تاثیر گذار و جذاب در تبلیغ ابراز داشت: ارتباط صمیمی با مخاطب تاثیر بسیاری در فهم و درک مطالب در وجود مخاطب دارد.
حجت الاسلام حسینی در پایان افزود: برای آمادگی بیشتر در ماه مبارک رمضان باید از الان بر اساس نیاز مخاطب مشغول جمع آوری مطالب شد و از موضوعات قرآنی مانند؛ معاد در قرآن، اخلاق در قرآن استفاده کرد تا در ماه قرآن با نور قرآن مردم را مأنوس کنیم.
افزودن دیدگاه جدید