راهکارهای تأثیرگذاری بیشتر در تبلیغ
به گزارش بلاغ،حجتالاسلام حسین گنجی، استاد حوزه علمیه، عصر امروز در جمع مبلغان در نهمین جلسه دوره آموزشی انتقال تجارب تبلیغی که در سالن همایش مدرسه علمیه فیضیه قم و با حضور پرشور طلاب برگزار شد به تبیین هنر منبرداری در تبلیغ پرداخت و افزود: شرط اول منبرداری تقوا است و اگر منبری به دور از تقوا باشد حتی اگر بهترین بیان را داشته باشد دل مخاطب را تحت تاثیر قرار نمی دهد.
وی با اشاره به این که یک گوینده باید همواره به خداوند متعال پناه ببرد، گفت: مبلغ باید در همه حال خدا را در نظر گرفته و از او مدد بجوید و بگوید که آنچه را که مفید حال این مردم است بر زبان من جاری کن تا موفق شوم.
مبلغ برجسته حوزه در ادامه تصریح کرد: گاهی خدا راه به طریق مختلف را به انسان نشان می دهد و این نگاه ویژه خداوند به یک مبلغ است.
حجت الاسلام گنجی ابراز داشت: یکی از عمل هایی که تبلیغ را بی برکت و با مشکل روبرو می کند این است که فرد برای اجرت گرفتن به منبر برود و این کار پسندیده ای نیست.
وی به تعامل یک مبلغ با مردم جامعه اشاره کرد و گفت: یک مبلغ برتر برای مردم احترام قائل است و برای حرکات آنها ارزش و احترام را در نظر می گیرد.
استاد حوزه علمیه به خاطره ای از تبلیغ خود در ماه مباک رمضان اشاره کرد و گفت: من در قم منبر می رفتم روزی مبلغی آمد و به من گفت چرا شما این شهر را انتخاب کرده اید، در اینجا کمتر کسی پیدا می شود که به منبری پول بدهد و من در جواب این مبلغ گفتم من تابع اقتصاد نیستم، اقتصاد باید تابع من باشد؛ خدا روزی رسان واقعی است.
مبلغ برجسته حوزه علمیه در ادامه افزود: طلبه نباید به منطقه تبلیغی عالی و پول فکر کند وهمه چیز را باید به خدا بسپارد تا بتواند به درجات عالیه برسد.
حجت الاسلام گنجی به توصیه ای که حضرت آیت الله بهجت به مبلغان داشت اشاره کرد و گفت: روزی که برای تبلیغ حرکت می کردیم تا به منطقه تبلیغی اعزام شویم، محضر آیت الله بهجت رسیدیم و گفتیم به تبلیغ می رویم ایشان فرمودند با جدیت حرف بزنید و مردم را از حرام دور کنید.
دیدگاهها
باسلام.خوب است وقابل تقدیربا یک پیشنهاد.این مهر زدن هارااز فیضیه بردارن.تالی فاسد داره!!!کاری که برای خداست به همراه محبت وعلاقه همراه هست!زنجانی
افزودن دیدگاه جدید