توصیه آیت الله قاضی به علامه طباطبایی دربار ه نماز شب
به گزارش بلاغ به نقل از شبستان، حجت الاسلام و المسلمین ابوالقاسم مهاجری، کارشناس مرکز فقهی ائمه اطهار(متعلق به دفترِ مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی) و استاد سابق حوزه و دانشگاه در گفتگویی گفت: با توجه به اینکه امروزه انواع و اقسام وسایل ارتباط جمعی و تفریحات در جامعه زیاد شده ضروری است طلاب برای تعمیق مطالب و معارف دینی نظم در کار داشته باشند به طوری که برای هر یک از امورشان مانند استراحت، مطالعه، تبلیغ و ... زمان مشخصی را اختصاص دهند.
نماز شب بهترین وسیله برای نیل به مقامات معنوی است
وی طلاب را به جدیت در تحصیل و فراگیری معارف و علوم دینی دعوت کرد و خاطرنشان کرد: طلاب حتی المقور نماز شب را ترک نکنند زیرا بهترین و سریعترین وسیله برای رسیدن به مقامات معنوی است.
کارشناس مرکز فقهی ائمه اطهار اضافه کرد: راز اهمیت نماز شب در معنویت، لذت و اخلاص آن نهفته است.
مراجع در هنگام کسالت نیز نماز شب را ترک نمی کردند
استاد سابق حوزه و دانشگاه با تاکید بر اینکه مراجع و بزرگان تاکید بسیاری بر نماز شب داشتند و خودشان در هنگام بیماری و یا در سختی های روزگار آن را ترک نمی کردند، خاطرنشان کرد: امام خمینی با وجود کبر سن و کسالت و حتی در ایام بستری هیچگاه نماز اول وقت و نماز شب را ترک نمی کردند؛ بنابراین طلاب نماز شب را جدی بگیرند که سریع ترین طریق برای قرب الهی است.
وی ادامه داد: در احوالات مرحوم طباطبایی آمده است که وقتی در نجف حضور داشتند مرحوم آیت الله قاضی طباطبایی به ایشان فرمودند: سعادت دنیا می خواهی نماز شب بخوان و سعادت آخرت می خواهی نماز شب بخوان.
استعانت به درگاه الهی عامل رهایی از ابتلائات مادی است
حجت الاسلام والمسلمین مهاجری در پایان استعانت و توکل به خدا را عامل رهایی انسان از ابتلائات مادی و مظاهر فساد دانست و اظهار داشت: طلاب باید در حد کفایت اشتغال به مسایل مادی داشته باشند و بیشترین اهتمام و جدیتشان نسبت به فراگیری علوم دینی و تبلیغ معارف الهی باشد.
افزودن دیدگاه جدید