نامه اعمال انسان با معیار حب یا بغض امیر المومنین (علیه السلام) سنجیده می شود
به گزارش بلاغ به نقل از رسا، حجت الاسلام حبیب الله فرحزاد، استاد حوزه و دانشگاه، در مراسمی که در محل شبستان امام خمینی(ره) برگزار شد با بیان این که رؤیاهای صادقه در زندگی انسان ها موضوع مهمی است، اظهار کرد: حضرت یوسف(علیه السلام) با تعبیر صحیح خواب فرعون مصر به مقام عزیزی مصر رسید و این نشان از اهمیت رویاها در زندگی انسان است.
وی افزود: حضرت رسول اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) روزی در بین اصحاب خود فرمود من رویایی دیده ام که در آن حضرت حمزه و جعفر طیار را دیدم که در باغی از باغ های بهشت مشغول به خوردن نعمت های بهشتی بودند؛ حضرت ادامه داد از آنان پرسیدم که در آن عالم افضل اعمال چیست در پاسخ شنیدم که در این عالم سه چیز به عنوان برتر اعمال است که عبارت اند از آب دادن، محبت به امیرالمومنین(علیه السلام) و درود و صلوات بر رسول اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) و اهل بیت(علیهم السلام) او است.
حجتالاسلام فرحزاد با اشاره به شهادت حضرت حمزه و جعفر طیار در غزوه های زمان پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم)، عنوان کرد: خواب پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) همانند بیداری ایشان است و این روایت برای ما حجت است در عمل به این روایت.
وی با بیان این که شرکت در نماز جماعت ثواب بسیار دارد، گفت: در درگاه الهی برخی اعمال است که آنقدر پاداش دارد که شاید از محاسبه آن عاجز هستیم.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اهمیت تمسک به ولایت حضرت امیرالمومنین(علیه السلام) در دنیا که افضل اعمال است، تصریح کرد: نامه اعمال انسان سرفصل و عنوان آن با حب یا بغض حضرت علی(علیه السلام) آغاز می شود؛ در روایتی از امام رضا(علیه السلام) نقل شده است حب و بغض حضرت علی(علیه السلام) معین کننده بهشتی یا جهنم بودن فرد است.
حجت الاسلام فرحزاد با اشاره به رستاخیز قیامت، عنوان کرد: حضرت امیرالمومنین(علیه السلام) کلید بهشت و جهنم را طبق صریح روایت از جبرئیل دریافت می کند و تعیین کننده حکم نامه اعمال بندگان می شوند.
وی با بیان این که سختی عبور از پل صراط طبق آیات و روایات، گفت: در برخی روایات آمده است که حب حضرت امیرالمومنین(علیه السلام) ناجی انسان از آتش دوزخ و جهنم است.
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به نشانه های انسان مؤمن، تصریح کرد: مومن دل ها را به هم نزدیک می کند و خاموش کننده آتش دنیا و آخرت است.
افزودن دیدگاه جدید