سیاست یعنی شناخت دوست و دشمن
به گزارش بلاغ به نقل از حوزه، آیت الله محسن خرازی، در دیدار اعضای شورای هماهنگی جشن های مردمی دهه کرامت با ابراز خرسندی از فعالیت های صورت گرفته در زمینه گسترش فرهنگ اهل بیت(علیهم السلام) گفت: یکی از مهم ترین کارهایی که باید در این زمینه انجام شود این است که در همه این برنامه ها از ظرفیت مساجد استفاده بیشتری کنیم.
وی افزود: باید مساجد را از غربت خارج کنیم و هرچه بیشتر سعی کنیم که برنامه ها را در مساجد برپا کنیم؛ در واقع باید طوری رفتار کنیم که مردم و نسل جوان برای حضور در مساجد شوق داشته باشند.
عضو جامعه مدرسین حوزه تصریح کرد: باید این مطلب را در پس ذهن خود داشته باشیم که صدای خدا از این مساجد شنیده می شود و دعاها نیز در اینجا به استجابت می رسد و به همین دلیل است که باید این مکان ها با شور بیشتری از مردم مواجه باشند.
وی گفت: باید در مساجد دفتری وجود داشته باشد تا توانمندی های افراد را شناسایی کند و برای رفع مشکلات مردم و ارتقای معنوی و مادی مردم و اهالی مسجد پیش قدم باشد؛ باید کاری کنیم که مردم علاقه مندی بیشتری به مساجد داشته باشند.
استاد حوزه علمیه قم اظهار کرد: البته ممکن است در مساجد فعالیت های مرتبط با سیاست هم انجام شود؛ دین ما از سیاست جدا نیست ولی نباید در مساجد و به خصوص مردم متدین سیاسی کاری انجام شود و همه در راستای آنچه رهبری نظام ابلاغ فرموده اند حرکت کنیم.
آیت الله خرازی با ذکر این مطلب که باید در حدی که رهبری ابلاغ می فرمایند سیاست را دنبال کنید، خاطرنشان کرد: سیاسی کاری ممنوع است؛ سیاست مطلوب این است که دوست و دشمن را از هم بشناسیم و به هم کمک کنیم تا امور بهتر اداره شود.
وی گفت: مساجد محل اتفاق و همدلی و اتحاد است؛ باید از کودکی فرزندانمان را با مساجد اخت کنیم تا بدانند که این مساجد راه نجات و سعادت را به آن ها نشان می دهد؛ اگر کودکان با مسجد و نماز آشنا شوند در بزرگسالی همگان از برکات آن متنفع می شوند.
استاد حوزه علمیه قم در پایان بر لزوم تلاش بیشتر ائمه جماعات مساجد در یافتن راه های تبلیغ و ترویج نوجوانان و جوانان به حضور در مساجد تاکید کرد.
افزودن دیدگاه جدید