ارائه آموزشهای دینی روح اصلی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است
به گزارش بلاغ به نقل از فارس، علیرضا رحیمی پیش از ظهر 29 فروردین در نخستین نشست کارگروه های تخصصی ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش که در سالن همایش های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد، با اشاره به راهکارهای ارائه شده اظهار کرد: اکثر راهکارهایی که ارائه شده مستلزم همکاری نزدیک حوزه علمیه و آموزش و پرورش است.
وی خاطرنشان کرد: روح اصلی تحول بنیادین این موضوع را پیگیری میکند که آموزش ها براساس مبانی و آموزه های دینی باشد که این امر از طریق حوزه های علمیه و مراکز حوزوی تحقق پیدا میکند.
معاون پژوهشی ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به فعالیت های ستاد افزود: این ستاد از بخشهای حوزوی و آموزش و پرورش تشکیل شده است که چهار کارگروه منابع انسانی، برنامهریزی، پژوهش و تحقیقات و امور تربیتی در این بخش فعال هستند.
رحیمی خاطرنشان کرد: پیشنهادات و راهکارها در این ستاد ارائه میشود و پس از تصویب به مرحله اجرا در میآید؛ دفتر تبلیغات اسلامی دارای ظرفیت های خوبی است و ظرفیت تبیین آموزههای دینی را دارد.
وی با اشاره به اعزام مبلغ تصریح کرد: حضور مبلغان را در مراکز آموزش و پرورش داشتیم که آسیب شناسی در زمینه بحث اعزام مبلغ صورت گرفته است و به راهکارهایی در این زمینه رسیدیم که اگر اجرایی و علمیاتی شود بخشی از مشکلات در زمینه اعزام مبلغ جبران میشود.
این مسئول با بیان اینکه باید اعزام ها براساس نیازسنجی دقیق و متناسب با تخصص مبلغان و نیازهای محیط باشد، ادامه داد: باید سامانه جامع اعزام مبلغ ایجاد شود تا در کشور بتوان اعزام مبلغ را مدیریت کرد و اعزام مبلغ و استفاده به موقع از ظرفیت ها انجام شود.
رحیمی با بیان اینکه استفاده از ظرفیتهای حوزههای علمیه یکی از اهداف برگزاری این جلسات است، گفت: باید حوزه ها و آموزش و پرورش از ظرفیت های یکدیگر بهره مند شوند تا همسویی و همراهی بیشتر صورت گیرد.
افزودن دیدگاه جدید