ضرورت فعال شدن تشكل نيروهاي تبليغاتي حوزه براي مقابله با دستگاه هاي تبليغاتي دشمن
به گزارش بلاغ به نقل از رسا، آيت الله عبدالنبي نمازي ظهر امروز در جمع گروه تبليغي موعد كاشان، فعاليت تبليغي روحانيان در اين گروه تبليغي را براي مقابله با تهاجم فرهنگي دستگاه هاي تبليغاتي استكبارجهاني كه با استفاده از ابزارهاي مختلف تبليغاتي براي گمراه كردن نسل جوان در كشورهاي اسلامي به ويژه جوانان جمهوري اسلامي فعاليت مي كنند را كار مبارك و قابل تقديري دانست.
وي بر ضرورت فعال شدن تشكل نيروهاي تبليغاتي حوزه هاي علميه براي مقابله با دستگاه هاي تبليغاتي دشمن تاكيد كرد و گفت: فعاليت تشكل نيروهاي تبليغاتي حوزه هاي علميه در اين راستا بايد تشكيلاتي و براساس مطالعات كارشناسي باشد.
آيت الله نمازي تبيين اولويتهاي تبليغاتي را متعدد خواند و از بحث خانواده به عنوان يكي از اين اولويت هاي تبليغي نام برد و اظهار داشت: ازدواج، تقويت فرزندان، مباحث حقوقي در خانواده اعم از حقوق زوج بر زوجه و حقوق زوجه بر زوج، حقوق والدين بر اولاد و بالعكس از جمله اولويت تبليغي در سبك زندگي اسلامي ايراني است.
به گفته وي، بحث سبك زندگي اسلامي ايراني از ازدواج آغاز و در ادامه دوران بارداري و كارهاي مادي و معنوي اين دوران از مباحثي است كه جامعه معمولا از آن آگاهي ندارند و سخنرانان نيز به دليل شرايط جامعه بيشتر به مباحث سياسي وارد شده و در بحث هاي اخلاقي و خانوادگي كمتر وارد شده اند.
آيت الله نمازی مباحث تبليغاتي را نيازمند منابع معتبر دانست و گفت: اسلام آيات و روايات زيادي را در مباحث مختلف فرهنگي اجتماعي جامعه دارد.
نماينده ولي فقيه در کاشان تربيت فرزند را مهم دانست و خاطرنشان كرد: در روايات آمده است، كودكان را بايد 7 سال آزاد گذاشت و آنها مجبور به حفظ كردن قرآن در دوران كودكي نكرد چرا كه برخي تصور مي كنند حفظ قرآن در كودكي هنر است در حاليكه اشتباه است، چرا كه دوران كودكان تا 7 سالگي دوران آموزش دادن نيست بلكه دوران بازي كودكانه است.
به گفته وي، بدن كودك داراي غريزه اي است كه نيازمند بازي كردن است، چنانچه اين غريزه از كودك گرفته شود اثرات منفي دارد.
آيت الله نمازي با تأكيد بر شناسايي آسيبها و تهديدهاي اجتماعي و اخلاقي، اظهار داشت: فضاي مجازي يكي از تهديدهايي است كه همه گرفتار آن شده اند و براساس گزارشات بيش از 60 درصد استفاده از فضاي مجازي از سوی جوانان در رابطه با مسائل بيهوده و حتي مضر است.
نماينده ولي فقيه در كاشان از فضاي مجازي به عنوان مزاحمهاي فضاي تبليغي نام برد و افزود: گوشيهاي همراه هوشمند و فضاي مجازي با جذب جوانان به سوي خود هرآنچه را روحانيان مبلغ ارائه مي كنند خنثي ميكنند و به عنوان مزاحمهاي فضاي تبليغي هستند كه بايد آسيبهايي از اين دست را شناسايي كرد و براي هر موضوع و هر مانع و آسيب تدبيري را بايد ارائه كرد.
وی اذعان كرد: آسيبهاي خانواده، آسيبهاي بداخلاقي مرد و زن، فرار بچه از خانه، آسيبهاي اخلاقي، آسيبهاي فرهنگي بايد شناسايي و بر اساس هر يك از اين آسيبها برنامه ريزي شود.
آيت الله نمازي، برخوردهاي انفعالي را در عرصه تبليغ ياد آورشد و تصريح كرد: در عرصه تبليغ برخورد با معلولها است در حاليكه بايد علت يابي كرد و علت همه اينها در يك كلمه است و آن نيز ضعف معرفت توحيدي است.
نماینده مجلس خبرگان رهبري ريشه تمام مسائل و آسيبهاي فضاي مجازي و مفاسد اخلاقي و اجتماعي را ضعف ايمان دانست و خاطرنشان كرد: يكي از كارهايي كه مبلغان بايد انجام دهند معرفت شناسي است و چنانچه جوان خدا را شناخت و اهل نماز و نماز جمعه شد گرفتار مفاسد اجتماعي نخواهد شد.
به گفته وي ريشه تمام بد اخلاقي هاي جامعه ضعف معرفت است، از اين رو مسأله خدا شناسي و توحيد يكي از كارهاي مهم جامعه تبليغي است، چرا كه اگر جوانان با خدا آشنا شوند هدايت خواهند شد.
حجت الاسلام حامد عماد پور مدير گروه تبليغي موعود كاشان نيز گفت: گروه تبليغي موعود كاشان، نخستین گروه تبليغي شهرستان كاشان است كه در دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم به ثبت رسيده است.
وي افزود: اعضاي گروه را جمعي از طلاب جوان، فاضل و انقلابي شهرستان كاشان تشكيل مي دهند كه عمدتا در سطوح عالي حوزه علميه قم مشغول به تحصيل هستند و به جهت دغدغه هاي فرهنگي فعاليتهاي تبليغي مختلفي در شهرستان كاشان دارند.
حجت الاسلام عمادپور يادآور شد: اعضاي اين گروه به جهت هم افزايي دانش و تجارب تبليغي خود و انجام رسالت تبليغي كه بر عهده دارند به صورت منسجم و هماهنگ در سطح شهرستان كاشان فعاليت دارند.
وي افزود: اين گروه در سال 1395 تشكيل و ثبت رسمي رسيد تا بتوانند با كمك خدا و ياري ائمه معصومين(ع) در ارتقاي سطح دين، فرهنگي و انقلابي مردم شهرستان كاشان اهتمام داشته باشند.
مدير گروه تبليغي موعود كاشان خاطرنشان كرد: گروه تبليغي عماد كاشان در انجام رسالت فرهنگي تبليغي آماده همكاري با سازمان ها و مراكز مختلف فرهنگي كاشان و تا كنون با موسسه هم انديشيي كانونهاي فرهنگي كاشان، سازمان تبليغات اسلامي كاشان و سازمان اوقاف و امور خيريه كاشان همكاري خود را آغاز كرده است.
افزودن دیدگاه جدید