ادعیه قرآنی ترسیم مسیر برای قرب الیالله است
به گزارش بلاغ ، به نقل از خبرگزاری ایکنا آیت الله مهدی هادوی تهرانی، امروز ۱۱ اردیبهشت ماه در ادامه تفسیر سوره مبارکه انبیاء با تبریک میلاد با سعادت حضرت عباس(ع) گفت: همان طور که در داستان حضرت زکریا به مسئله وراثت اشاره شد در مورد حضرت عباس(ع) نیز این مسئله صادق است.
وی افزود: حضرت علی(ع) وقتی خواستند با امالبنین (فاطمه کلابیه) ازدواج کنند از عقیل درخواست دارند که زنی برای همسری من انتخاب کنید که شجاع باشد لذا این وراثت تنها در ویژگیهای عادی و مادی نیست و در مسایل ماورایی نیز مطرح است.
این استاد حوزه علمیه بیان کرد: ما در زیارت امام حسین(ع) که ماثور است از آن بزرگوار به عنوان وارث نوح، آدم، و سایر انبیاء یاد میکنیم که وراثت در عرصه حقایق و نه مسایل ظاهری است.
هادوی تهرانی با اشاره به دعای حضرت زکریا در مورد فرزنددار شدن و روایاتی در مورد این دعا عنوان کرد: دعاهای قرآن و مواردی که به خصوص «فاستجبنا» دارد اگر با عمق جان خوانده شود، مستجاب خواهد شد و اگر میبینیم مستجاب نمیشود چون ما با حال و وضعی که زکریا و یا در ذکر یونسیه، حضرت یونس(ع) خواند نمیخوانیم.
این استاد حوزه عنوان کرد: خطاب حضرت زکریا به خداوند که تو بهترین وارث هستی منظور این است که تو وارث همه چیز و خالق همه هستی و ما بدون فیض تو کاره ای نیستیم.
هادوی تهرانی با اشاره به اهمیت مناجات شعبانیه تاکید کرد: این دعا، فرامذهبی است و هر مسلمانی میتواند از آن بهره ببرد زیرا در این دعا از اسامی مختلف خدا استفاده می شود.
وی ادامه داد: دعاهای قرآنی و در ادامه آن ادعیه اهلبیت(ع) آموزش کیفیت ارتباط با خدا و ترسیم مسیری است که یک انسان سالک از این راه میتواند خود را به خداوند برساند.
این استاد حوزه عنوان کرد: اینکه امام در مورد صحیفه سجادیه که یکی از یادگارهای ماندگار اهل بیت(ع) است، تعبیر قرآن صاعد را داشتند از این جهت است زیرا ادعیه نکات ظریف ارتباط با خدا را به ما آموزش میدهد و دعای امام سجاد(ع) نیز ترسیم مسیری برای ما برای رفتن به سوی خداست.
وی ادامه داد: از دعاهای قرآنی در قنوت و در موارد دیگر استفاده کنیم؛ البته دعا محدودیت ندارد و می توانیم با هر لفظ و زبانی با خدا دعا داشته باشیم زیرا در نماز، قرآن، ذکر و دعا با هر زبان و بیانی موجب بطلان نماز نیست.
افزودن دیدگاه جدید