یادگیری و رعایت تلفظ صحیح حروف مبتنی بر شناخت مخارج آنها می باشد
به گزارش خبرنگار بلاغ, نشست آموزش روخوانی و تجویدالصلاه با حضور حجت الاسلام علی حبیبی با هدف ارتقا سطح علمی مبلغان پیش از اعزام ماه مبارک رمضان، پیش از ظهر امروز در محل سالن همایش های غدیر برگزار شد.
در این نشست حجت الاسلام حبیبی گفت: حمد و سوره و سایر اجزا نماز باید به صورت عربی صحیح ادا شوند، افرادی که قرائتشان صحیح نباشد بر آنها واجب است که قرائت صحیح را یاد بگیرند.
وی افزود: در هنگام قرائت نماز باید حروف از مخارج خود ادا شود. همچنین حروف از یکدیگر تمییز داده شود در غیر این صورت معنای کلمات عوض می شود و نماز بر اساس فتوای مراجع عظام تقلید باطل است.
حجت الاسلام علی حبیبی با اشاره به آیه 20 سوره مزمل عنوان کرد: همه فقها و مفسرین چه شیعه و چه اهل سنت اتفاق نظر دارند که این آیه شریفه دلالت بر وجوب قرائت قرآن در نمازهای روزانه دارد.
وی گفت: یکی از اذکار واجب نماز قرائت حمد و سوره است. که این قرائت باید به صورت ترتیل باشد.
حبیبی به کلام مولی علی علیه السلام (الترتیل حفظ الوقوف و بیان الحروف) اشاره و تصریح کرد: علمای قرائت برای تحقق این فرمایش حضرت علی علیه السلام برای بیان الحروف (علم تجوید) و برای حفظ الوقوف (علم وقف و ابتدا) را وضع نمودند.
این مدرس حوزه و استاد قرآن به توضیح در مورد اعضای مهم دستگاه تکلم پرداخت و افزود: یادگیری و رعایت تلفظ صحیح حروف مبتنی بر شناخت مخارج آنها می باشد. از همین رو لازم است نخست با اعضای دستگاه تکلم آشنا شوید.
در ادامه این نشست حجت الاسلام علی حبیبی به بیان شیوه های آموزش قرائت قران و همچنین پرسش و پاسخ با شرکت کنندگان پرداخت.
افزودن دیدگاه جدید